Ads

December 29, 2011

....is AWAY - Cuti-cuti Malaysia (Cuba Teka!!)


Jatuh cinta tak tengok gambar di atas?
Jika ya......sudi-sudi kan diri anda meneka di mana tempat ini? Ada hadiah istimewa menanti anda. Hanya satu hadiah sahaja....siapa cepat dia dapat hehehe!!!!

Aku akan bercuti 3 hari 2 malam bersama family tersayang ke tempat ini. Insya Allah will be back on Sunday.
Dalam gambar nampak cantik....tetapi realitinya tak taulah kan. Comment dan review yang aku baca di internet....tempat ini sangat cantikkk!!!!!! Tunggu dan lihat yea. Byeeeeeeeeee!!!!!!!



20 comments:

bdk2 @ John said...

janda baik? hehehe

syieda said...

janda baik, pahang?
betol ker?
ngee~ngee

syarqiah75 said...

saya tau....saya tau (angkat tgn tinggi2).....betul tak nama tempat nih Saujana Janda Baik (^_^)

syarqiah75 said...

Chemperoh Riverside Villa :)

kasihredha said...

janda baikkk punya

shazima said...

Kat area janda baik kot ni.

shazima said...

Mcm kat area Janda Baik.

shazima said...

Janda baik

ummi_khalish said...

pegi bercuti kat Janda Baik ke?teka2 je..huhuhu...slmt bercuti.....

BbS.H said...

sungai lopoh, hulu langat.. hehe

Rozita said...

Macam kat Janda Baik jer tempat tu. Betul ke Leez ?

[siti] said...

macam kat Janda Baik jeee... hehehe.

Anonymous said...

janda baik

Anonymous said...

janda baik kot...masyp

Anonymous said...

Tempat ini adalah Saujana Janda Baik. Tq. Kamarul

Anonymous said...

Tempat ini adalah Saujana Janda Baik atau lebih detail adalah Chemperoh Villa:
"You can jump right into the Chemperoh River in front of the house!

Tq. Kamarul

Nadia Nabihah said...

Saujana Janda Baik

Anonymous said...

janda baik :)

Leez M. Saaid said...

thanks semua...

wahhh ramai yg dapat menjawab dengan jawapan yang betul.
Tahniah kepada john...nanti akak email kat hang.

Anonymous said...

Another wonders of the world Gallery Microfungus House of Magic Potions Tanah Rata and KetikKetok!