Ads

December 7, 2011

My Pic @ Magazine


Hehehe..jangan gelak yea tengok majalah di atas. Untuk pengetahuan semua..majalah ini adalah majalah hiburan yang paling tinggi jualannya di Malaysia. Ehhh...mcm pelikkan tetiba plak aku nak highlight pasal majalah ni. Ada sebab tu kenapa aku berkata demikian. Jom ke bawah


>>


>>


>>


>>


>>


>>


>>


>>


>>


>>



feeling ala-ala retis fofuler uolsssss masuk majalah hiburan!!!! (errkkk) Tadaaa..........gambar siapakah itu disebelah ku. Kalau korang mengikuti blog ini dari dulu...anda akan kenal siapa dia. Kenapa yea...tetiba aku ada disana. Insya Allah ada nak buat projek akan datang dengan mereka-mereka ini.

Aku tak suka sangat pic ini sebab nampak lipstik itu sangat merah makngah. Aku mana pernah pakai listik merah menyala nyah oi!!! Tu sebenarnya kesan touch-up oleh pereka grafik majalah ini utk menampakkan lipstik lebih merah. Errrkkkkkk...i dont like it babe!!!!

Ok...itu sahaja untuk entry aku kali ini....sajer jer nak menceriakan keadaan bubuh pic ini di blog ku ini. Ahaksss!!!

p/s - feeling Ombak Rindu lagi..... :'(

11 comments:

Lily Riani said...

congrates!!!! sure rasa fofular kejap kan. ala2 jeles ler pulak

kasihredha said...

caya lah...best2
bukan sekali leez masuk majalah dah banyak kali dah kan :)

psst...baru perasan gambar profile fb dah bertukar jadi aaron aziz...hihi

Rozita said...

Uihhh..fofular betul leez ni. Ari tu I dah jeles nengok u bergambar ngan datuk siti. Ni I jeles lagi nengok u masuk majalah mangga. Aww..dah nak setaraf artis gitu. Ni la namanya rezeki leez. Tak semua orang bertuah macam u.

sepul said...

i miss abang deel !

Yan said...

wahhh.. glamerr uuu.. fofular gitu..

Leez M. Saaid said...

Lily -

hehehe...glamer kejap jer...owang yg beli mangga tu pun tak kenal kiter hehehe.

Leez M. Saaid said...

kak hanim -

hehehe...kerja tmpt majalah.....so ada lah sesekali masuk majalah. Masa ni nak amik kesempatan ahaksss. :)

dah tukar pic pun kak..hehehe

Leez M. Saaid said...

rozita -

hehehe....dah i kerja tempat majalah hiburan...selalu gak nampak artis....ambik kesempatan lah gituwwww...rezeki namanya!!

Leez M. Saaid said...

sepul -

fofuler youuuuuuuu!!! avang deel kim salam balik ahakss

Leez M. Saaid said...

kak yan -

kita bukan artis kak...tak lah fofuler mana punnn hehehe

Anonymous said...

leez cepat la update atikal p hatyai n krabi tak sabar nak tengok gambar leez