Ads

December 15, 2017

PAKEJ OSAKA TRIP & TOKYO SAKURA TRIP - MURAH DAN BERBALOI-BALOI


EKSPLORASI JEPUN **PEAK SEASON 2018**
-------------------------------------------------
WINTER + SKI RESORT + SAKURA
-------------------------------------------------


Jom kita teroka bandar metropolis Jepun kaw kaw..!!!

Kita main salji dan tengok dengan mata sendiri kecantikan bunga Sakura yang begitu mengasyikkan.

Anda tidak perlu pening kepala nak study pasal Jepun dengan PEAK SEASON harga flight dan hotel melambung tinggi. Jangan risau Syarliz Travel Group akan uruskan segalanya dari A to Z. Harga All in...Itinerary sangat Cun... Terbaikkk..!!!

----------------------------------------------------------
Tarikh pelepasan:
----------------------------------------------------------


OSAKA WINTER TRIP

6 Hari 5 Malam
(Osaka - Ski Resort - Kyoto - Nara - Kobe)

1) 7 - 12 March 2018 - Harga RM3,730
2) 14 - 19 March 2018 - Harga RM3,780




TOKYO WINTER + SAKURA TRIP

7 Hari 5 Malam
(Tokyo - Ski Resort - Fuji)

1) 10 - 15 April 2018 - Harga RM4,880
2) 18 - 23 April 2018 - Harga RM4,780



--------------
FREE >>>
--------------
1. Sim Kad Data Internet setiap peserta
2. Travel Insurance AXA


-------------------------------
ISTIMEWA KHAS >>>
-------------------------------
Tour guide berpengalaman dari Malaysia – Jack S Adli merupakan founder of Road To Japan dan mempunyai followers hampir 80k.


-------------------------------------------------------------------------
1 group HANYA 14 peserta sahaja..!!! Siapa cepat dia dapat.
-------------------------------------------------------------------------



Tak mahu ketinggalan dapatkan pengalaman indah di Jepun ?

Boleh hubungi kami pada bila-bila masa. Kami akan terangkan secara detail tentang pakej ini sehingga anda BETUL-BETUL PAHAM.


En. Saupi >>>> 013-6280817
Puan Syarliz >>>> 017-8449275
Office >>>> 03-23897945



SYARLIZ TRAVEL GROUP SDN BHD












October 26, 2017

PAKEJ INDIA-KASHMIR TRIP APRIL TULIPS 2018 - HARGA MURAH BERBALOI-BALOI








INCREDIBLE INDIA - KASHMIR TRIP 2018
MUSIM BUNGA TULIPS **Peak seasons**

---------------------------------------------
(New Delhi - Kashmir - Agra)

  MALAYSIA AIRLINES

- Menerokai keindahan Kashmir yang dikenali "Syurga Dunia"
- Gunung ganang yang sangat memukau persis berada di "Switzerland"
- Keindahan warna warni bunga Tulips
- Melengkapkan impian melihat keajaiban dunia iaitu Taj Mahal
- Kagum melihat keunikan budaya masyarakat India
- Menikmati kelazatan "pure" nasi beriyani dari India
- Shopping sakan sampai 30kg yea.

TARIKH PELEPASAN:
1) 6 - 13 April 2018 - 30 pax sahaja
2) 7 - 14 April 2018 - 30 pax sahaja
(8 Hari 6 Malam)

HARGA : RM4,388 (ALL IN)

PAKEJ TERMASUK :
 πŸŽˆTiket Penerbangan international & domestic
 πŸŽˆHotel 3-4 bintang & Deluxe Boat House
 πŸŽˆMakan 3 kali sehari
 πŸŽˆPengangkutan dan bayaran masuk
 πŸŽˆTipping
 πŸŽˆVisa RM200
 πŸŽˆTour Guide
 πŸŽˆShikara Ride Dal Lake
 πŸŽˆCable car

===================
 πŸ“Œ Tiada caj tambahan
===================

Pakej ini fast selling.

FIRST COME FIRST SERVE
Untuk tempahan, boleh hubungi team kami :
 πŸ“ž En Saupi 013-6280817
 πŸ“ž Puan Leez 017-8449275
  Pejabat 03-23897945

Deposit : RM500

( KAMI MENERIMA BAYARAN ANSURAN SETIAP BULAN )


SYARLIZ TRAVEL GROUP SDN BHD
KUALA LUMPUR

























September 27, 2017

SYARLIZ TRAVEL GROUP - I'm Back

Salam semua.

Apa khabar agaknya teman-teman follower saya? Harap semuanya sihat walafiat. Rasanya dah berbulan-bulan saya tak menulis dalam blog ini. Yang sempat saya update ialah pakej-pakej pelancongan yang saya buat sekarang.

Niat di hati memang nak sangat update macam2 dalam blog ni tetapi apakandaya masa sangat-sangat terhad. Ini pun tetiba saya teringat pada blog yang dah lama tak update. Gigih menaip untuk bertanyakan khabar berita.

Sekarang saya telah membuka travel agency sendiri dan jika teman-teman nak melancong bolehlah join trip saya. InsyaAllah untuk tahun 2018 ada beberapa destinasi baru yang akan kami share dengan anda. Antaranya?

1. Morocco - Mac
2. Japan - Mac dan April
3. New Zealand - September

Jom-jom kita menabung sekarang. Kalau takut tabung ayam tu bocor....anda boleh menabung dengan kami. Confirm tak bocor malah ianya selamat dan sihat walafiat hehehe.

Anda semua dah LIKE FB Page SYARLIZ TRAVEL GROUP ????
Jom Like sekarang. Saya akan update pakej2 terkini dalam FB.

Kepada customer2 saya yang pernah mengikuti pakej-pakej saya sebelum ini...anda berpeluang mendapat pakej harga discount jika anda mengikuti kami untuk pakej-pakej lain pada tahun 2018. Harga tak sama dengan harga pasaran. Rugilah sapa tak amik peluang ini.




 Turkey Tulips April 2017


 Turkey Tulips April 2017



 Turkey Tulips April 2017


 Hokaido, Japan January 2017


 Osaka, japan January 2017


 Tokyo, Japan January 2017


Shirakawago, Japan January 2017







July 31, 2017

PAKEJ MURAH KE EROPAH - LONDON, PARIS, BRUSSELS, AMSTERDAM, HIEDELBERG, LUCERNE/ZURICH (RM6998)



JOM KEMBARA EROPAH 6 NEGARA RM6998 SAHAJA





ENGLAND - FRANCE - BELGIUM - HOLLAND - GERMANY – SWISS

RM6,998 SAHAJA
RM6,998 SAHAJA
RM6,988 SAHAJA

# Murah dan berbaloi-baloi
# Harga tetap & tiada caj tambahan
# Terhad 30 orang sahaja satu group
# Tour guide/leader berpengalaman
# Servis terbaik

Date : 7-17 Dec 2017
Masa : 11 Hari 8 Malam
Airline : Oman Air

Pakej termasuk :
- Tiket penerbangan Oman Air (30kg)
- Hotel 3 bintang
- Pengangkutan sepanjang perjalanan dan bayaran masuk
- Sarapan pagi sahaja
- Tipping guide dan driver
- Tour Leader

Sila hubungi :
Leez / Saupi
πŸ“ž 013-3305023/013-6280817
πŸ“ž 013-3305023/013-6280817
πŸ“ž 013-3305023/013-6280817
πŸ“ž 013-3305023/013-6280817

Deposit : RM500 + RM500
( KAMI MENERIMA BAYARAN ANSURAN SETIAP BULAN )

Dikendalikan Oleh :
SYARLIZ TRAVEL GROUP SDN BHD (1219095-P)
Unit 21-10, Binjai 8
No.2 Lorong Binjai
50450 Kuala Lumpur
03-23897945

EMAIL : syarliztravelgroup@yahoo.com

FB : SYARLIZ TRAVEL GROUP



July 17, 2017

PAKEJ TURKEY TRIP 2017 - PALING MURAH!!!!!

T U R K E Y  T R I P   2 0 1 7 by SYARLIZ TRAVEL GROUP


πŸ“Œ Harga tetap & tiada caj tambahan
πŸ“Œ Kemudahan 5 Star
πŸ“Œ Tambahan lawatan ke kebun buah
πŸ“Œ Tour guide berpengalaman
πŸ“Œ Service terbaik

Berminat?
Hubungi kami segera

πŸ“ž 013-3305023 <<
πŸ“ž 013-3305023 <<

πŸ“ž 013-6280817 <<
πŸ“ž 013-6280817 <<

03-23897945 <<
03-23897945 <<

Masih ada beberapa seats kosong. Siapa cepat dia dapat.
Deposit RM500 sahaja.

25 Aug -2 Sep   ️ RM3788  ️ QATAR AIRWAYS (PENUH)
7 -15 Oct           ️ RM3788  ️ QATAR AIRWAYS (6 kosong)
13 -21 Oct         ️ RM3788  ️ QATAR AIRWAYS (PENUH)
25 Nov - 4 Dec ️ RM3788  ️ SPORE AIRLINE (PENUH)
2 - 11 Dec         ️ RM3888  ️ MAHAN AIR (15 kosong)
9 - 17 Dec         ️ RM3888  ️ QATAR AIRWAYS (10 kosong)
16 - 25 Dec       ️ RM3988  ️ SPORE AIRLINE (14 kosong)
23 Dec - 1 Jan   ️ RM3888  ️ MAHAN AIR (15 kosong)


Syarliz Travel Group Sdn Bhd (1219095-P)
Unit 21-10, Binjai 8,
No. 2, Lorong Binjai
50450 Kuala Lumpur


May 13, 2017

JOM IKUT SAYA KE BALKAN 5 NEGARA RM6990






Jom... travel ke 5 negara Balkans.

RM6990 >>>>>>RM6990>>>>>>> RM6990
RM6990 >>>>>>RM6990>>>>>>>RM6990

TIADA CAJ TAMBAHAN (ALL IN)

MACEDONIA - ALBANIA - CROATIA - MONTENEGRO - BOSNIA

Apa istimewanya 5 negara Balkan ini?
1. 5 negara yang mempunyai kecantikan semulajadi dan ketenangan yang abadi.
2. Terdapat banyak air terjun yang menakjubkan, tasik yang memukau, pantai yang mendamaikan dan taman yang menghijau.
3. Banyak kesan-kesan sejarah sejak zaman Perang Dunia 1. Anda boleh lihat dengan lebih dekat.
4. Mengenali lebih dekat budaya dan cara hidup negara-negara Islam dari Eropah Tenggara.


Kenapa perlu ikut kami?

1. Harga berpatutan. Berbaloi-baloi. TIADA CAJ TAMBAHAN.
2. 5 negara pun dah lebih dari cukup. Tidak perlu lama sangat dan banyak sangat negara. Nanti cepat penat, jemu dan teringat kat Malaysia.
3. Satu group hanya 30 orang sahaja. Keselesaan dan keselamatan anda insyaallah kami jaga.
4. Tour guide dan leader yang berpengalaman dan mesra dengan peserta. Anda takkan bosan.
5. Cenderahati dari Syarliz Travel Group
6. Aktiviti group di Balkan akan dimasukkkan dalam syarliz.blogspot.my .Glamerlah nanti.
7. Seats dalam flight kami susun ikut keselesaan anda.

Anda tidak perlu pening kepala nak booking flight, hotel dan pengangkutan di sana.
Kami sediakan untuk anda segala-galanya dari A to Z.

Harga : RM6,990 (all in) - tiada caj tambahan.
Tarikh : 20-30 October 2017

Pakej termasuk :
1. Tambang penerbangan dengan Turkish Airlines.
2. Hotel 4 bintang semua lokasi.
3. Makan 3 kali sehari (halal).
4. Pengangkutan dan bayaran masuk.
5. Tips utk guide dan driver.
6. Bagasi 30 kg.
7. Tour leader.

Sila hubungi :
Leez / Saupi
>>013-3305023/013-6280817<<
>>013-3305023/013-6280817<<

Deposit : RM500 + RM500

( KAMI MENERIMA BAYARAN ANSURAN SETIAP BULAN )

Dikendalikan Oleh :
SYARLIZ TRAVEL GROUP SDN BHD (1219095-P)
UNIT 21-10, BINJAI 8
NO.2 LORONG BINJAI
50450 KUALA LUMPUR

FB : Syarliz Travel Group
EMAIL : syarliztravelgroup@yahoo.com
BLOG : http://syarliz.blogspot.my


JOM LAYAN GAMBAR-GAMBAR MENARIK DI BALKAN





















May 6, 2017

JOM ITALY TRIP CUTI SEKOLAH RM5990 - PALING MURAH!!



ITALY TRIP CUTI SEKOLAH (25 NOV – 2 Dec 2017)

>>>> RM5990 <<<< >>>> RM5990 <<<<
>>>> RM5990 <<<< >>>> RM5990 <<<<

(TIADA CAJ TAMBAHAN)





ROME - VATICAN CITY - PISA - FLORENCE - VENICE - MILAN

Apa yang menarik di Italy?
1. Lawatan ke salah satu 7 keajaiban dunia dan beberapa tapak sejarah UNESCO World Heritage yang menakjubkan.
2. Berpeluang membeli belah di kota fesyen jenama terkenal dan factory outlet dengan harga yang lebih murah. Anda boleh shopping sampai pengsan.
3. Berpeluang meronda kota tanpa kenderaan dan bandar air yang terkenal di Italy.
4. Berpeluang membeli belah barangan kulit buatan Italy yang sangat cantik dan bermutu. Rugi kalau tak beli.
5. Wajib rasa spaghetti dan pizza yang dimasak sendiri oleh orang Italy. Memang sangat sedap!!!
6 Kepada peminat HRC anda berpeluang pergi ke HRC Venice, HRC Florence dan HRC Rome.


Anda tidak perlu pening kepala nak booking flight, hotel dan pengangkutan di sana.
Kami sediakan untuk anda segala-galanya dari A to Z.


Harga terbaik ini tidak dapat di mana-mana travel agent.

**Paling murah - tiada caj tambahan!!!
**Paling berbaloi!!!
**Paling menarik!!!
**Paling best!!!
**Harga tidak masuk akal!!
**Harga ini lebih rendah dari harga Matta Fair!!!


Harga : RM5,990 (ALL IN – TIADA CAJ TAMBAHAN)
Date : 25 Nov - 2 December 2017 (cuti sekolah)
Masa : 8 Hari 6 Malam
Airline : Etihad Airways

Pakej termasuk :
1. Tiket penerbangan Etihad Airways (2 x 23kg)
2. Hotel 3/4 bintang
3. Pengangkutan sepanjang perjalanan dan bayaran masuk
4. Sarapan pagi sahaja
5. Tips guide dan driver
6. Tour leader


Sila hubungi :

Leez / Saupi
>>013-3305023/013-6280817<<
>>013-3305023/013-6280817<<
>>013-3305023/013-6280817<<
>>013-3305023/013-6280817<<

Deposit : RM500 + RM500

( KAMI MENERIMA BAYARAN ANSURAN SETIAP BULAN )

Dikendalikan Oleh :
SYARLIZ TRAVEL GROUP SDN BHD (1219095-P)
UNIT 21-10, BINJAI 8
NO.2 LORONG BINJAI
50450 KUALA LUMPUR
EMAIL : syarliztravelgroup@yahoo.com
FB : SYARLIZ TRAVEL GROUP
BLOG : http://syarliz.blogspot.my




Group kami pada 18 - 26 Mac 2017 - Gambar di Menara Pisa


 Kemeriahan group kami di Colloseum, Rome. Colloseum merupakan tapak sejarah Unesco World Heritage.


 Kami di Florence atau Firenze. Tempat ini terkenal dengan butik2 jenama mewah dan jualan barangan kulit buatan Italy. Memang syurga shopping tempat ini.


 Kami di Venice atau Venezia. Pulau Venice yang sangat happening. Kalau datang sini wajib beli murano glass dan toping Masquerade. Jangan lupa rasa spaghetti dan Pizza yang dimasak oleh orang Italy. Sedap sangat!!!!


 Kalau datang Milan tidak sah kalau tidak menjejakkan kaki di San Siro Stadium utk Kelab Bolasepak Italy AC Milan dan Inter Milan. 


 Tempat syurga shopping barangan jenama dengan harga yang murah. Group kami sakan shopping di McArthur Glen Designer Outlet. Shopping sampai pengsan. Kami beri 4 jam untuk anda bershopping.


 Shopping barangan kulit di Florence. Nama tempat ini San Lorenzo Open Market. Murah...murah..


 Kalau datang Italy tidak sah jika tidak merasai makanan mereka. Spaghetti dan pizza Italy memang sangat sedap dan terbaik. Yang pastinya di masak oleh orang Italy sendiri. Pure Italian food. 



 Naik gondola di Venice. Rugi datang Venice kalau tengok jer gondola ni. Wajib naik okay.


Kemeriahan group kami bila dapat naik gondola. 



Gereja ke-4 terbesar di dunia terletak di Milan. Duomo Cathedral, Milan.



JANGAN TUNGGU LAMA-LAMA. JOM HUBUNGI SAYA SEGERA 013-3305023 UNTUK TEMPAHAN.
KAMI BUKA 30 SEATS SAHAJA SATU GROUP.

ITALY HERE WE COME!!!!!!