Ads

December 19, 2011

Part 2 - Lunch Gathering & Bowling With Cabaran Sihat Team




Salam semua. Alhamdulillah aku dah selamat sampai ke tanahair pagi tadi. Just a short trip to Hadyai and Krabi. What i can say about Krabi...wowwww!!! such a nice place. Will be back to this place soon Insya Allah. Lepas ni aku buat entry pasal tempat ni yea.


Ok nak sambung lagi pasal acara bowling bersama peserta cabaran sihat. Ni sebenarnya ialah acara suka-suka ajer. Untuk berjumpa balik dengan my adik-adik tersayang. Masa ni Kevin tak joint kami pun. Kami-kami ajer yang nak main pun. So, destinasi kami untuk bermain bowling ini ialah di Endah Parade, Sri Petaling. First time main kat sini....hehehe sebenarnya dah lama tak main bowling pun.





sebenar start kami berposing dahulu...acara wajib uolsss!!!!


bukti yea gambar bowling ni... ahaksss


eksen ajer tu...padahal ratu longkang...ngeh..ngeh..ngeh. Ingat senang ke nak dapat title ratu??? :p


sambil menunggu turn untuk balingan seterusnya....


maaf kualiti gambar tidak berapa bagus sebab tidak dibenarkan on flash....gitiewwww kahhh???


tu dia..... aksi beramas mesra!!!




actually byk gambar-gambar candid masa dorang tengah buat balingan....tapi tak sampai hati nak letak kat sini....hehehe.


tiba masa untuk acara bagi hadiah....thanks epul bertungkus lumus arrangekan semua ni. Bravo lahhh!!!!!!


ni patutnya gambar paling akhir masa masing-masing dah dapat hadiah.


di samping ada hadiah utk pemenang bowling...juga diadakan cabutan nombor bertuah.....kelasss ko epul!!!


tadaaaa.... aku tarik nombor lapan...hadiahnnya yang ini iaitu mangkuk tembikar....suka!! sebabnya mangkuk tu boleh buat utk masak tomyam...hehehe.


hadiah cabutan bertuah dan main bowling~!!!!!!



sekian sahaja....maaf terlalu simple ....sebabnya aku dah penat dan letih tak cukup tidur dan rehat. Siang tadi aku kepenatan ada hal lain. Balik malam dan terus mengadap blog ni demi pembaca-pembaca blog ku tersayang...hiksss!!!!



p/s - tak sabar untuk menantikan trip aku seterusnya bulan Januari akan datang ini.... :)



2 comments:

Anum said...

bestnya

Miss. Tina said...

Wah Leez bukan main lagi yer...bile bole kita nak organize event untuk bloger ? Hehehe best kan kalo kita bole buat sesaje nak memeriahkan alam blogging nih....:-)