Ads

December 15, 2010

Warna-warni Bangunan Sultan Abdul Samad



Sambung entry makan-makan di Wangsa Walk.
After that, kami plan nak ronda-ronda KL pulak. Pikir punya pikir kami decided nak jalan-jalan ke Dataran Merdeka. Lama dah tak gi sana. Sajer nak tengok lampu dan melepak kat sana.

Anak buah aku Daniel suka sakan sebab dia bebas lari sana sini dan main pemainan berlampu yg boleh di baling ke atas langit tu. Apa ke benda entah namanya. Aku pulak sakan mengambil gambar sana-sini. Cantik pulak tengok Bangunan Sultan Abdul Samad yang berlampu berwarna-warni tu. Tapi aku guna camera compact ajer. Malas nak angkut camera besar. Oklah ni....superb gak gambarnya. Jom layan!!!


mula-mula warna biru..........

pastu hijau........


merah plakkk....


biru lagi sekali....tapi dark blue plak


then..campuran pink and purple


pastu.....ada campuran brown sikit..


cantiknyaaa....suka aku tengok..


layan lagi..


different angle pulak......





perggghhhh...mcm i-city plak yea








wow...biru gelap...



ni kat padang dataran merdeka.


>>

>>

>>

>>

>>

>>

>>

>>

>>

>>

>>

>>

>>

>>

>>


penutup dari kami adik-beradik


>>

>>

>>

>>

>>

>>

>>

>>

>>

>>

>>

>>

>>

>>

>>

>>

>>




~~~AKSI SENGAL DAN MENGONG ~~~~



Harap anda semua terhibur ahaks!!!!!







8 comments:

sepul said...

ishh lamma gilaaa tak pi lepak dataran merdeka.

Yan said...

Salam Leez,

cantiknya. akak pun tak penah lepak2 kat tpt cam ne. Mana tau tetiba mengong macam Leez nanti. Akak pi lah dgn anak2

kasihredha said...

Leez..cantik macam masjid kristal kat Ganu..boleh tukar2 colour...
nice pics

Lady of Leisure said...

malam2 duk situ best kan, lawa giler tengok perubahan warna kat bangunan tu.. :)

Leez M. Saaid said...

sepul -

akak pun dah lama tak lepak sini..sesekali best gak ;)

Leez M. Saaid said...

kak yan -

hahahaha..sesekali kak apa salahnya.
jgn jadi mengon mcm saya adik-beradik tu udah ler..hehehe

Leez M. Saaid said...

kak hanim -

yea kak....mcm2 colour ada mcm masjid kristal...
best sesekali melepak sini.

Leez M. Saaid said...

lady -

i pun tak tau bangunan ni jadi colour2 mcm ni...
masa lalu tu....ternampak...eh eh cantiknya...tu yg siap berhenti..hehehe