Ads

December 28, 2010

Burn's Birthday @ Souled Out, Sri Hartamas




Sejak dua menjak ni busy sikitlah dan campur sekali dengan kemalasan nak upload gambar-gambar yg banyak ni. Tu pasal blog ni sepi nyepi sejak beberapa hari ni. So, malam ni gigihkan juga update mana yg sempat. Semuanya demi pembaca blog ku sekelian. I'll do everything for you...cewahhh!!!!

Ok kita sambung citer pasal entry ni yeak.
Baru-baru ni ada majlis birthday celebration utk Che Burn. Surprised birthday party bak kata omputih. Semuanya arranged by isterinya Qistina. So, kami kawan-kawan yg free malam tu sudikan diri utk majlis ini. Birthday boy tu tak tau pun kami akan hadir ke majlis ni. Sajer nak bagi dia terkezut. Memang dia terkezut pun.....sebab dah terkantoi nampak si Sepul kat parking..hahahaha. Aku pulak dalam keta dah nampak dorang sampai...si Burn plak mcm tercengang-cengang tgk plate number keta aku...aku siap tutup muka lagi...hahahah sib baik dia tak perasan.

Finally...aku dan Sepul wat kejutan masa kat dalam tu. Ehhh lupa nak citer. Kami celebrate kat Souled Out di Desa Sri Hartamas. First time aku jejak tempat ni. Wahhh...happening siut. Siap ada live band malam tu... i likeee!!!!. Makanan di sini pun sangat sedap with reasonable price. Oklah for me. Kalau nak bawak budak cuma bising sikit kalau ada live band. Will be back here soon.


posing dgn Nyla yg dah besar dan makin comel







masa posing ni...aku tak perasan papa Nyla ada kat belakang...gitulahhhhh!!!!


Uncle Song makan tak pandang kiri kanan....org lain belum makan tp dia punya dah habis. Tak aci tau!!!!...ehhh..ehhhh...tetiba ada peace kat belakang aku. Anak sapolah tu???


Song punya - Cantonese Fried Noodles RM14 ---- sgt sedap woooo!!!!


Nurman punya - Fried Beef Noodles RM14 ---- pun sedap woooo !!!!


Burn punya - Chicken Cordon 'BLURR' RM23 -----pun sedap woooo!!!!


Sepul punya - Roast Beef Baguette RM18 ----- cedap jugak!!!!


aku punya - Spaghetti Carbonara RM20 ----- Sedap sgt hingga menjilat jari!!!


Qis punya - Pan Seared Grouper Rm25 ----- boleh tahan sedap!!!


Lily punya - Tandoori Chicken Special RM22 ----- pun sedappp!!!!


sudah kenyang senang hati


sajer nak bergambar dgn birthday boy yg sudah semakin tuaaa....oppsss!!!!





Birthday celebration ini diraikan utk Burn yang sudah pun menjangkau usia 36 tahun...oppssss tersilap plak...26 tahun lerrr!!!. Kalau anda nak kelihatan awet muda mcm aku maka berkawan lah dengan rakan-rakan yg muda. Aura muda tu masuk ke tubuh kita. Hehehe...jgn percaya petua tadi...sajer jer nak sedapkan hati aku yg super senior berbanding usia mereka-mereka ini. Hehehe.
Lepas ni kita celebrate besday sapa plak yea. Ohhh...lama lagi...tunggu bulan 3 nanti utk celebrate besday Maksu and Sepul. Ingat tak dulu kami pernah celebrate besday mereka di PD tahun lepas. Kejap jer dah setahun. Masa berlalu begitu pantas.


amboih besday boy ni..... over plak hang malam tu yeakkk...hahaha. Dia teruja tgk gambor kat atas cup cake tu....oopppsss hanya utk tontonan 18 tahun ke atas.




jika anda di bawah 18 thn...dilarang melihat gambar ini..hehehe


gitulah dia aksi besday boy....siap jelir lidah lagi..huhuhuhu...so mengenyam!!!


posing khas utk pembaca blog ku...huhuhuhu


gambar paling kelakar di abad ini...hahahahahahahah


besday boy dpt complimentary photo frm Souled Out.....so comel gambar kami.


hadiah-hadiah dari kami....... Happy Besday Burn !!!!


kami berposing di luar kawasan Souled Out ..... seronok dan best banget!!!!! Thank to Qis belanja kami malam tu....kejutan juga utk kami.




4 comments:

Yan said...

Salam Leez,

suka betul akak tgk cuppies tu.. Nakal betul ye besday boy tu..

akak teringin gak nak p sini.. Maybe next time sampai kot.

!eNa PnG said...

akak...



comelnya pic akak and lips cupcake tue ...<3...

Leez M. Saaid said...

kak yan -

tempat ni best kak...sedap sgt makanannya.
layan live band pun best.

Leez M. Saaid said...

iena -

hehhee...itu aksi nakal namanya.....