Ads

October 7, 2010

Open House Lagi... @ Burn&Qis's House






Esoknya selepas kami bersakan di KL Hilton...turn rumah Burn n Qis pulak buat raya open house untuk kami. Ajak kami ajer. First time sampai ke rumah mereka. Alhamdulillah kenyang kami makan juadah yg disediakan oleh Burn n Qis. Burn??? Ko masak ke? Akak tengok Qis ajer ke dapur..huhuhu.

Juadah yg disediakan ialah kacang pool dimakan dgn roti, makaroni sup dan sherperd pie. Akak suka betul kacang pool tu...sedap!!!. Alhamdulillah makan free untuk hari ke dua. Esoknya ada lagi makan free. Rezeki namanya tu. Masa ni semua ahli-ahli kami ada. Memang gamatlah dengan gelak ketawa. Best!!!!




sherperd pie yg lazat...


Selepas kami menikmati juadah tadi....acar potong kek pula. Ada sorang birthday boy tu nak potong cake. Actually birthdaynya esok tapi alang2 semua ada malam tu....maka kami potong cake awal sehari.

Happy Birthday Song!!! Yang ke 30. Lerrr...ingatkan ko dah 40 tahun. Ghupanya baru nak jejak angka 3. Anyway, welcome to the 30's club...huhuhu!!! Diharap dengan pertambahan usia ini akan membuatkan kau lebih matang dan sukses dalam hidup. Jangan nak sentap2 lagi yea!!!! Cool babe!!!




birthday cake yg di sponsor oleh maksu....sedap!!!

birthday boy dgn baby nyla


baby nyla pun nak potong cake jugak.... tgk tu papa nyla sibukkk jerr


tiupp!!!


pandai ke si song ni potong cake...


ni plak desert yg disediakan oleh tuan rumah....dimsum


ala manjanya...auwwww!!


cewahhhh....suap lagi tu.....


para photographer kita....


our family....happy!!!


sajer nak sakat birthday boy!!!


dengan qis....terima kasih dik...bersusah payah sediakan juadah


dengan lily ...thanks for the kopok!!!



we girls.......happy!!!!


-sangat penat dan busy lately ni. Busy packing, busy buat choc cake dan busy open house but...i'm still happy with my life. Thanks Allah!!!-





4 comments:

Yan said...

Salam Leez,

wah shepherd pie Qis jadi hidangan lah..macam nak rasa je

sepul said...

tema merah ye????? merahhh sangat uolls

Syarliz M. Saaid said...

Kak Yan,

yea kak...sedap hingga menjilat jari. Rasa mcm tak cukup...hehehe.

Syarliz M. Saaid said...

Sepul -

yelah merah. Hang jer yg tak sporting...cehh.