Ads

October 7, 2010

NSTP Raya Open House 2010


Jom tengok gambar-gambar aku semasa menghadiri majlis NSTP Raya Open House. Ia diadakan di KL Hilton Hotel. Macam perjumpaan reunion plak sebab semua rakan-rakan kesayanganku hadir kali ini. Bukan itu aje...ada di antara mereka juga mendapat invitation dari pihak tuan rumah. Aku seperti biasa...setiap tahun akan hadir ke majlis ini. Thanks to Hazrul Corporate Comm.

Kali ni macam tak best sangat sebab artis-artis yang hadir tidak seramai tahun lepas. So...aku macam so-so ajer nak bergambar dengan artis sebab malas dah. Biasa sangat jumpa dorang. Tahun lepas puas dah aku bergambar. Kali ni banyak bergambar dengan geng-geng aku jer. Memang fun dan luv all of you!!!. Jom tengok gambar.



sempat ler menyelit bergambar dgn Nabil...first time jumpa dia in person.


puding roti favourite ku


bergambar adalah satu kewajiban...


kami yang jelita...opsss terlupa ada maksu. Tapi maksu juga tetap jelita!!!


jangan goda kami..huhuhu.

bergambar dengan farawahidah..

sangat teruja berjumpa dengan Norman KRU.....first time!!!

kasut-kasut kami yg sangat cantiksss!!! huhu

acara memegang perut....

jejaka yang jelita...opss silap...

tak habis-habis lagi kami berempat ni posing

kali ni aku duduk plak...sebab kaki dah lenguh.....

qis bergambar dengan Fafau....

thanks to Hazrul and NSTP (opis lama)

masa dah nak balik....terjumpa Faizal Tahir

ini dia org kuat NSTP..hehehe...Anuar dan Aida.


10 comments:

Yan said...

Salam Leez,

seronok nya bergambar dgn artis ye.. Akak teringin nak gambo dengan Anuar Zain.. hee.. ngada lah pulok..

kasihredha said...

fuyooo... ada faizal tahir.
Bestnya !!!

sepul said...

so likesss

@xiM said...

saya sangat nak join tapi tak boleh sebab duk ada Workshop di Paradise Resort Tanjung Bungah Penang..

che'Burn@che'Qis said...

x aci..gambo Qis lg byk dr gambo saye!

Syarliz M. Saaid said...

Kak Yan,

Saya x nampak Anuar Zain pun malam tu. But saya ada memory gak bergambar dgn dia....he's so charming....wahh.

Syarliz M. Saaid said...

kak hanim -

baru first time saya nampak dia kak....excited lah jugak :)

Syarliz M. Saaid said...

sepul -

me too. Likessssss!~!!

Syarliz M. Saaid said...

Axim -

nak wat cam no. Depa buat waktu hari kerja. Lain kali naa...

Syarliz M. Saaid said...

Burn -

Ko perasan jugak yea. Akak pun tak sedor...main letak ajer mana2 gambar..huhuhu