Ads

October 5, 2010

Kak Rose's Open House


Terima kasih kepada Ahkak Rose atas jemputan raya baru-baru ini. Kiranya perjumpaan ala-ala reunion percutian ke terengganu-redang sebelum puasa lepas.... bak kata kak rose ler. Burn and Qis pun ada jugak. Actually jemputan lain pun ada juga tapi kami ni jemputan yang paling lama melepaks...hehehe. Lepas ni kita wat trip lagi ke Terengganu yea...

Juadah makanan yang sedap disediakan oleh Kak Rose. Antaranya lemang (buat sendiri), satay (buat sendiri), rendang daging, bakso dan caramel yang sedap. Sedap semua juadah yang disediakan. Yang paling tabik spring ialah lemang dan satay yang dibuat sendiri. Kagummmmm!!! Kalau saya....order ajerlah...huhuhu.

Jom tengok gambar-gambarnya.

satay buatan sendiri

karamel buatan sendiri jugak.....slurrpppp!!!


tuan rumah yang baju biru tu.....


acara wajib!!!





bergambar lagi depan rumah sebelum balik....


terima kasih kak.....bila nak mai umah saya plak???




Then, malam ni aku kelam kabut balik rumah sebab ada tetamu lagi nak mai rumah iaitu kenalan blog, Zailin and friend. Sejak pagi tadi dia dah call nak datang rumah. So, sempatlah
prepare mee rebus untuk tetamu sebelum gi rumah kak rose.

Kami dah beberapa kali jumpa sebab Zailin banyak membeli kasut crocs dari ku sebelum ni dan setiap tahun juga dia order raya cookies dari ku. Kami dah macam close sangat bile berjumpa. Thanks for coming to my house my dear Zailin!!!!.. Keep in touch kay!!!




4 comments:

kasihredha said...

hebatnya akak rose ni...lemang buat sendiri, tu dah kira hebat sangat2.

@xiM said...

satay pun buat sendiri..:)

Syarliz M. Saaid said...

kak hanim -

kak rose ni org tganu tapi pakar buat lemang.....hebat!!!

Syarliz M. Saaid said...

Axim -

org tganu kan pandai buat satay....sebab tulah akak tuan rumah ni buat sendiri...