Ads

July 25, 2010

Fridge Magnet and Souvenir Collection.... Tambah Lagi !!!





Tadaaaaa...

Dua gambar di atas tu adalah koleksi fridge magnet aku. Alhamdulillah makin bertambah koleksi ku itu. I likeeeee... Aku letak di 2 tempat..satu di tepi dan satu lagi di bahagian depan fridge. Tak berani nak letak di bahagian depan banyak-banyak coz takut jatuh dan pecah. Sayang woooo..!!!

Sesapa yang rasanya nak sedekah FM yang terlebih-lebih tu kat aku...silakan. Kita tukar-tukar yeaaa. Selalunya kalau aku gi mana-mana ke luar negara aku mesti belikan FM untuk teman-teman rapatku. Dah begitu juga aku akan dapat FM souvenir dari mereka. Thank you so much!!! Muahhh..

Jom tengok koleksi FM terbaru aku.

Vietnam FM collections. Beli sendiri di sana.

Hong Kong FM from Sepul yang gi honey moon ke sana...thank you!!. Akak suka tau...

Phuket FM from my bro Izuan....dia pi jalan-jalan ke sana. Thank you!!!

Cambodia FM from Catz....thanks babe!!!

Singapore FM from Burn/Qis....depa pun gi jalan-jalan kat sana..... cantik sangat akak suka dik!!!!

Hadyai FM from Burn/Qis.... cantik dan unik!!!

Cherating FM....aku lah yg beli sendiri.... mahal RM5 satu...huh!!!

Sabah FM from Song...thanks !!!!

Italy souvenir from Nani... Thank you beb walaupun dah bertahun2 ko simpankan utk aku.

Bali souvenir from Song. Thanks... i likeee!!!

Piring hiasan from Vietnam. Aku beli sendiri di airport.... tak byk choice lah kat sana.

Piring hiasan from Vietnam. Aku beli di nite market Vietnam.....ini aje yg ada. Kenapalah lah piring hiasan kat Asean country ni tak secantik yang ada di Europe....???




5 comments:

Alin Marlini said...

Kak Leez..hobi akak samer ngan hobi lin...suker sangat kumpul FM....hihihihi

sepul said...

wahh banyak nya me so loikee

Leez said...

ALin -

Wahhh...samalah kita.
Sesapa yg kuat berjalan memang rugi kalau tak kumpul FM kan. Kenangan sampai bila-bila.......

Leez said...

Sepul -

bila hang nak preview FM hang kat yg penuh satu peti ais tu kat blog. Cepatlah buat!!!!

sepul said...

ok ok nanti saya buat khas untuk ahkak hokeyyy