Ads

January 31, 2011

Tolong.... Mood Hilang

Mood aku sejak akhir-akhir ni serba tak kena. Tolong Ya Allah kembalikan semula mood aku untuk berblogging. Aku betul-betul down habis dan mood tak ada. Kadang-kadang sedih ada....happy ada....murung ada....moody ada...jiwang pun ada oppss!!!.

Banyak masa aku habiskan untuk tidur dan tidur. Tidur adalah yang terbaik untuk mencaskan semula unsur-unsur negatif dalam badanku ini. Bila dah cukup tidur....nak bukak laptop pun malas. Apalagi nak upload gambar. Entry my Surabaya Trip belum sentuh apa lagi....banyak benda aku nak wat story. Semoga aku terus segar bugar di alam semesta ini.

Minta maaf yea teman-teman..... aku akan update pelan-pelan.


3 comments:

kasihredha said...

leez
setahu akak orang yg jiwang(oppss) mood dia sentiasa berbunga2...dan sentiasa bersemangat...hihi just kidding.
tak sabar nak tunggu n3 surabaya ...:)

Yan said...

Kenapa ni Leez.Akak dah tak sabar nak baca new N3..

finizaini said...

leez,

i'm waiting ur story about surabaya..huhuhu...plz post it beb..