Ads

January 11, 2011

Bila Ku Tersenyum ......

Tahun ini kat blog tak nak citer yang sedih-sedih lagi. Nak citer yang gembira ajer. Kalau sedih pun...tak nak luahkan di sini. Pendam dalam hati ajer lah. Aku just nak citer yg berbunga-bunga ajer. Bila kita gembira, hati pun lapang, fikiran pun tenang dan jiwa jadi tenteram.

Aku akan tersenyum bila....
1) dapat gi melancong. Ohhh...indahnyaaa!!! Lebih-lebih lagi melancong ke obersea.
2) dapat panggilan telefon/sms dari orang yg kita sayang. Tak kisah lah sesapa pun.
3) ternampak orang yg aku suka. Ini citer dulu lah. Skrang ni aku takda suka sesapa pun.
4) tetiba bulan tu cash terlebih....hehehe boleh shopping baju...
5) ada yg layan blog aku ni setiap hari.....thank you guyss. Aku akan cuba update blog sekerap mungkin.
6) ada yg puji blog aku....terima kasih semua. Blog aku ni biasa-biasa ajer. Anda semua adalah pembawa semangat utk ku terus berblogging
7) bos appreciate kerja yang aku buat. Syukur bila kerja kita dihargai.
8) tetiba ada yg puji...puji baju ke...puji kasut ke...puji tudung ke...puji mata ke...puji apa sajer lah. mekasihh!!!
9) mendapat hasil kerja photography yang tidak disangka-sangka. Padahal main belasah aje.
10) melihat telatah anak buahku yg mencuit hati. I love them.


Entry ni dibuat sajer tidak memasukkan gambar. Asik gambar ajer mesti boring kan. So, sessi kita berceloteh plak yea....

p/s - tolongggg...aku dah tak sabar keluar dari kepungan ini. Cepatlah aku nak kuar cepat.

10 comments:

fatt said...

selamat tahun baru leez..semoga thn ni lebih baik dari sebelumnya :)

tahun ni plan ke mana?

kasihredha said...

nak puji sikit boleh?
suka tgok leez senyum...nampak gigi yg putih bersih...ikhlas.

Madam Sooyaree said...

Teringat pada satu twitter msg hari tu,, "no one cares if you are miserable or not, might as well live a happy life". Go 2011!

Yan said...

Senyum saja tu yg buat kita bahagia dan muda selalu,,heee.. akak pun suka senyumm..

Alin said...

Alin pun suka smua itu Kak Leez....

Leez M. Saaid said...

fatt-

same to you..selamat tahun baru.
tahun ni ada few places dah da dalam minda...tunggu yea.

Leez M. Saaid said...

kak hanim-

hehehe..malunya bab puji-memuji ni kak.
Anyway...thanks kak.

Leez M. Saaid said...

sooyaree-

yess....live in happy life in 2011...takmo sedih2

Leez M. Saaid said...

kak yan -

betul tu....kalau sentiasa tersenyum boleh membuatkan kita nampak muda.

Leez M. Saaid said...

Alin-

hehehe...same with me...i like