Ads

January 13, 2011

Love All Of You ~~~ My Blog Readers








I LOVE BLOGGING ~~~
This is a special tribute to my blog readers.

Everyday kalau boleh aku akan pastikan i have something to write down here. Walaupun masa tu aku busy....walaupun masa tu aku penat....walaupun masa tu aku mengantuk...walaupun masa tu dah lewat malam dan juga walaupun masa tu aku takda mood nak berblogging.....aku gagahkan diri juga pastikan mesti luangkan masa kejap untuk update blog ini. Kalau weekend memang aku jarang sekali update coz aku tau kebanyakan blog readers semua pun busy dengan aktiviti hujung minggu. Takda masa nak baca...betul tak? Kalau time kerja...boleh curi masa bukak blog kat opis...kannnn!!!! :) hehehe.

Aku tak nak nanti pembaca blog aku susah payah bukak blog aku...tapi nan ado!! So, seboleh mungkin aku mesti nak update walaupun hanya coretan ringkas...asalkan update !!! Kenapa aku buat semua ini? Sebab nak kejar duit buat iklan???.....No!! its not the answer. Iklan tu semua sampingan ajer sajer suka-suka. Jawapannya ialah...sebab aku sayang anda semua pembaca blog ini. Anda semualah pemberi semangat untuk aku terus berblogging di dunia maya ini. Segala pujian, segala teguran, segala ucapan dan segala comment yg anda hantar kepada empunya blog ini....amat-amatlah aku hargai dan sangat berterima kasih. Tak tau nak balas camana. Ada yg hantar message kat shoutbox, ada yang hantar message kat email, ada yg hantar message melalui sms dan tidak lupa yg paling ramai hantar message ke Facebook. Terima kasih banyak-banyak semua. Terharu plak rasanya. Rasa mcm dah kenal lama dan rasa nak kenal dengan anda semua dengan lebih dekat lagi. You're welcome!!! Tidak lupa juga ada yg nak berkenalan lebih rapat lg dengan aku... baik perempuan mahupun lelaki. Yang lelaki plak ada jugak yang nak tackle. Heheheh...kadang-kadang nak gelak pun ada. Rasa macam artis pulak kan. Cehh!!!

Kalau korang nak tegur aku...jangan segan-segan tau atau terjumpa aku kat mana-mana jgn segan menegur....aku sangat hargai. Dan kalau ada yg rasa nak date dgn aku borak-borak pasal travelling...hehehe....boleh ajer tapi kena buat appointment dulu. Bila dah kenal ramai kawan-kawan kat dunia maya ni macam nak buat satu gathering khas untuk pembaca blog aku ini. Insya Alah one fine day kalau ada rezeki nanti. Travelling Blog Gathering!!






LUV ALL OF U...MUAHHHHHH!!!!



p/s - Aku tidak mengejar glamour tetapi aku mengejar kebahagian dalam hidup.




17 comments:

ummi_khalish said...

nice entry..nk buat gathering tunggu dil blik cuti...hihi......love u too....

Buzu Ediany said...

Travelling Blog Gathering???huh i likess...lets jom...

kasihredha said...

Love you too..

Yan said...

Alahhhh terharunya akak baca.. Akak ni hah yang teringin sangat nak jumpa Leez.. Asyik tak dapat je.. Bila Leez free. Jom kita layan Subak di Sungai Pencala..

Alin said...

luv u to Kak Leez..walaupun hy di alam maya perkenalan kita..tapi cam dah lm kenal..

Buzu Ediany said...

Kak Yan ---> alahai igtkan u dh jumpa kak leez...hehehe nak join jugak sbb nak jmpa kak yan...heheheh

fidza said...

travelling blog gathering mcm menariks.Insyaallah in future =)

Leez M. Saaid said...

Ummi-
Boleh Insya Allah.
Bila agak2nya nak balik tu?

Leez M. Saaid said...

Buzu-

InsyaAllah nanti. Jangan tak dtg plak...

Leez M. Saaid said...

kak hanim -

Love u more kak!!!

Leez M. Saaid said...

Kak Yan -

Jommmmmmmmmmm. Memang nak sgt jumpa akak. Nanti kita roger kay.

Leez M. Saaid said...

Alin -

Hah'ah kita mcm dah kenal lama kan.
Nanti kita jumpa kay.
Luv u too.

Leez M. Saaid said...

Fidza -

Ok nanti i invite u kalau jadi event ni. Datang tau.

ummi_khalish said...

kak..insya allah dil balik cuti bulan 7 atau awal 8..3 bulan je balik..dapatlah raya kat m'sia...blh juga jumpa2 nnti:-)

rosnie said...

insya Allah nak jumpa kak leez..

fatt said...

travelling blog gathering sounds good to me ^___^

@xiM said...

kalau ada gathering habaq mai..ceq pun nak join..