Ads

January 24, 2011

Me & Afgan @ Surabaya

I'm back!!!
Sudah sangat rindu dengan kamu semua. Balik dari bercuti di Surabaya dengan hati yang senang dan girang. Kenapa tetiba kan???
Sebabnya aku telah berjumpa dengan bf pujaanku...opppssss silap ya tuan-tuan dan puan-puan. Sebenarnya aku telah berjumpa dengan seorang artis pujaanku dari Indonesia iaitu AFGAN yg popular dengan lagu Terima Kasih Cinta...my favourite song hokay.

Nak dijadikan cerita..malam terakhir aku di Surabaya aku pi jalan-jalan bershopping di Tunjungan Plaza. Tetiba nampak ada artis buat show di tengah ruang legar. Ramainya orang ketika itu. Nampak samar-samar ajer....oooohhhh Afgan wat show. Malas nak berebut aku wat dont know ajer. Tak kuasa ahkak.

Then, balik hotel around 10pm malam tu. Just lepak di ruang lobby sambil mengadap komputer yg disediakan di situ. Dalam pada aku sibuk mengadap pc....rupa-rupanya Afgan masuk hotel tersebut dengan diekori oleh beberapa peminat. Wahhhh....aku excited giler masa tu. Heheheh....sapa tak excited artis top Indon depan mata kita.

Dan hasilnya..............tadaaaaaaaaaaaa...sila lihat pic di bawah. Siap ngobrol sama Afgan tau...jangan mare hokay. Kau hadohh???




encem banget weii...... i like !!!



gitulah kannn....ada yg makan hati aku diapit oleh Afgan.....opssss sapa yg apit sapa???...hahahahah



siap ngobrol lagi tu.......gue cair beb dengan jelingan mu Afgan....hmmmm tak sedar diri betul..muahahahaha



oppssss.....tak rela digosssippppp.......hahaha





p/s - actually byk lagi pic afgan ni....cukuplah 4 keping utk tatapan anda yea... hehehehe





10 comments:

kasihredha said...

waduh2 mbak leez..bikin akak cemburuan nih...hihi..

Afgan ni seusia anak akak yg sulung agaknya kan.

Leez gi bromo ke?..tak sabar nak tunggu n3 berikutnya

fatt said...

fuh jumpe retis sana...luck betul. bkn sng nak jumpa :)
pegi mendaki ke kat sana?

sepul said...

wahh anak hikan baru tawww... abis tu i ni mcm mana? huh~

Yan said...

eee...tak sesuai..rapat2 lagi.. jelesss...

Anggerik Berduri said...

jelessss...xnak kawan..hahahaha

Leez M. Saaid said...

kak hanim -

heheheh ramai yg jeles..
afgan tu tahap adik2 ajer kak...
orgnya encem banget..hehe
bromo x gi lah kak....masih meletus

Leez M. Saaid said...

fatt -

heheh kebetulan jumpa artis..
dah depan mata kan..
tak gi mendaki lah....mount bromo masih meletus

Leez M. Saaid said...

sepul-

jgn jeles i ada anak ikan baru nyahhh...
u i dah campak ke tepi....pi main jauh@

Leez M. Saaid said...

kak yan -

hehehe...memang sajer rapat2..
pastu dia nak laga pipi...
sy tolak konon baik....pastu menyesal ngeh3

Leez M. Saaid said...

qilah -

hahahaha......tak nak kawan sudah..
yg penting i dah dpt afgan...ahaks!!