Ads

January 14, 2011

Shopping @ KL

Cerita tentang shopping ni dah lama...masa malam perlawanan akhir bolasepak Piala Suzuki Malaysia-Indonesia kat stadium bukit jalil tahun lepas. Lupa plak nak wat pasal entry ni. Siang tu aku dengan my 2 sis in law telah bershopping sakan ke Lot 10, Sg Wang Plaza, Bukit Bintang Plaza dan yg baru dibuka Fahrenheitt 88. Masa ni tengah Year End Sale.....sakan bershopping beb. Kebetulan dah lama aku tak ke area sini......panjang langkah aku dan melilau mata ku.

Akhirnya aku terbeli boot yg sangat aku idamkan. Snow cap yg sangat aku tunggukan dan juga beli baju kerja sikit. Tengok baju sejuk kat Uniqlo aku jadi teruja cantik-cantik belaka tapi sayangnya saiz fesyen Jepun ni kecil-kecil belaka...uwaaaaa frustnya. I'm going somewhere very soon..... where to? Tunggu yeaaaa.

Just imagine kami bertiga beronda to this area from 2.30pm till 9.30pm baru sampai rumah. Tengok bola malam tu pun sempat few minutes ajer. Hehehhe...gitulah orang pompuan bershopping. Masa tengah shopping tu sempat lagi pi mamam kat Johhnny's Restaurant. Tak makan steamboat pun. Aku dan Nor belasah 2 mangkuk dessert yg sedap itiewww...lupa plak namanya. Yang dalamnya ada mix fruits tu. Ohhhh...nak dtg lagi.



aku dan Nor makan nasi goreng udang + sambal belacan....sedapppp!!
Lya plak makan meehoon tomyam....sedap juga katanya

dessert ni lah yg sedap tu...murah jer semangkuk RM2.90. Aku dan Nor makan sampai 2 mangkuk seorang...hehehehehe.


Kami bertiga yg sakan bershopping sampai tak ingat duniaa..
Tu ajer ceritanyaa.....lalalalalala!!!

4 comments:

kasihredha said...

sampai 2 mangkuk leez? hihi
misti best sgt ni

Anggerik Berduri said...

eh, dessert kat johnys mmg meletup la wei..hahahah steamboat pun boleh pengsan..hahaha

Yanti Othman said...

bestnye... ladies day out...

fatt said...

kat mane lg ek akan snow pasni...hihihi... :)