Ads

December 1, 2009

I'm Back .....

Hai semua...

I dah selamat tiba ke tanahair yesterday nite (29th Nov). Sekarang sudah jam 2 pagi tetapi i masih segar bugar....tak ngantuk pun....masih jetleg. Seharian tadi ketiduran...letih sangat dan badan pun tak sihat. Selain tu...mental pun tak stabil. Masih teringat saat-saat manis di sana. Really miss the moment. Sangattttt rindu orang sana.

Nanti i akan amik masa untuk update blog dengan cerita-cerita dan gambar-gambar menarik sepanjang my Europe Tour. Mungkin ambil masa berhari-hari nak cover coz gambar terlalu banyak...hampir 3000 keping gambar. Itupun masih belum transfer ke CD. Belum ada mood nak kuar rumah buat itu ini.

I masih kesedihan sekarang. Terlalu merindui orang sana. Berjam-jam on phone pun masih tak puas. I really miss u dear. Sampaikan i tak dapat nak fokus apa-apa yang i buat di sini. Serba tak kena. Kejap2 air mata meleleh. Pastu asik nak baring aje. Badan pun tak sihat. Asik batuk, selesema dan sakit tekak. Betis dan paha penuh dengan bintik2 merah coz kulit kering sangat akibat perubahan cuaca. Pipi dan bibir kekeringan dan sangat tidak selesa. Masa kat sana pipi jadi kemerah2an mcam pakai blusher. Bila sampai KL.....jadi kering semacam. Padahal dah pakai berbotol lotion. Aduh...seksa betul. Nak back to normal kena amik masa...malu nak jumpa kawan-kawan buat masa ni.

Barang-barang shopping nak kena sort satu persatu. Untuk family dah dibahagikan. Cuma untuk kawan2....i betul buat apa-apa lagi. Kepala masih pening dan mental tak stabil lagi. Tunggulah bila dah ok nanti.

4 comments:

Lily.Lulu said...

alahai kak leez .. takmo la sedey2 macam ni ... be strong ye kak .. walaupun jauh di mata pasti dekat di hati kan ...

jangan nangis dan sedey tau. kan baru balik dr holiday. be happy ok akak. make sure rest secukupnya. kalau x sihat jugak pergi jumpa doctor.

take care !!
:)

[[ iena_png ]] said...

wah.. alhamdulillah da selamat sampai..:)

ish bila la iena dapat p sana plak :x
hehehe
u need a rest...take care:)

sepul said...

fewit...
semakin lawa lah kak leez nih

inzarin said...

halu kak leez. slamat pulang ke tanah air. jgn sedih2 & rehat cukup2 k? take care ;)