Ads

August 8, 2009

Ole-ole from Germany



Crocs Promotion.... (Latest order on 11th August 2009) !!. Click Here


Tempahan Kueh Raya & Moist Choc Cake !!. Click Here

---------------------------------------------------------------------





My cousin, Abe baru balik from Germany. Balik untuk bercuti sekejap. Lepas ni dia akan pulang semula ke Germany selepas raya. So, hari tu sebelum dia balik ke Malaysia dah kirim dengan dia siap-siap piring Germany untuk hiasan dan fridge magnet Germany. Alhamdulillah piring tu selamat sampai ke tanganku. Thanks, Abe tolong belikan untuk Kak Leez.

Sekarang ni i dah start nak kumpul piring hiasan from mana-mana negara. So far baru ada tiga aje...huhuhu. Piring yang tiga tu from Turkey, Bali dan Germany. Nanti trip ke Europe, sudah semestinya barangan yang akan ku beli ialah piring dan fridge magnet. Memang plan tak pergi ke Germany tu pasal kirim aje kat cousin.

Almari hiasan kat rumah tu dah penuh dengan barang-barang perhiasan. Nampaknya kena beli almari baru ni nak letak koleksi souvenir from oversea. Yelah benda-benda ni lah akan jadi kenangan kita melancong ke mana-mana negara. Sekarang baru sedar betapa bermaknanya benda-benda ni. Dulu masa gi melancong tak pikir semua ni...hehehe.



fridge magnet...Frankfurt
fridge magnet...Germany
koleksi fridge magnet ku sudah bertambah......





2 comments:

Lily.Lulu said...

piring tuh suka tengok .. cantik
tapi kadang2 piring tu cam susah nak cari kan kak ... kalau FM tuh mmg berlambak

:D

Leez said...

Lily - Piring hiasan tu memang susah nak cari sebenarnya. Biasanya kak airport mesti ada tapi mahal sikitlah.

:)