Ads

August 11, 2009

Lepak @ OldTown White Coffee Ampang Point

Lily and me


Perjumpaan kali kedua dengan geng blogger.
Lokasi pun di tempat yang sama lagi huhuhu. Sebabnya??? Rumah kami semua pun memang area Ampang...so di Ampang Point lah yang palinggggggg sesuai.

Dating kali ni ramai sikit.
Ahli-ahli yang ada seperti biasa.... Lily, Nurman dan Maksu. Tetapi Song tidak dapat hadir. Penat katanya...ye ke Song???. Tambah lagi satu ahli yang baru ku kenali iaitu Saiful. Dia datang bersama temannya. Saiful pada mulanya tak perasan who i am but when they mention my name...automatically he asked "Kak Leez crocs???" Muahahaha....dah lekat nama crocs pulak yea. Takpa...i tak kisah. Sebab dengan adanya Crocs...blog ini sudah mula dikenali...terima kasih semua.

Biasalah topik yang kami bualkan banyak pasal travelling. It is my favourite topic actually. I dont mind sit down berjam-jam borak pasal travelling. I dont mind to share with you guys about my travelling experience. You all punya experience pun i suka dengar.

Kawan-kawan nanti kita jumpa lagi yea. Our next dating on Friday night.




Nurman and Maksu maksu, saiful and his partner...



nota : sebelum Ramadhan ni...banyak benda nak buat....busy tul..

5 comments:

Lily.Lulu said...

seronok lepak lagi hari tuh
thanks akak for sharing all the tips and experience
kalau berborak pasal travelling, konpem berjam-jam pun tak habis kan
heheheh ~

:D

singAsong said...

Kak Leez, betul penat ar....ok ok..lepak lagi Jumaat ini..dah block date la...juga block mood dan health agar dapat belasah satay yang ada di sana....hahahaha...

thank Kak leez..

Leez said...

Lily - hehehe...kita ni sama aje kan...suka travelling. Ini gunanya ada teman yg suka travelling....boleh share tips and experience.


Song - ye ler tu penat...
Jangan lupa kita lepak lagi on this coming friday. Makan satay sampai kenyang tapi jgn sampai muntah...muahahaha...

MaksuHakim said...

happy la kak dpt jmp hari tu.rasa mcm tak puas pulk dgr cerita psl travel ni...nk jgk amik siket psl ilmu travel2 nih

sepul said...

heeeeeeeeeee bes bes bes jom nanti ramai2 kita gi travel. roadtrip sounds good