Ads

August 5, 2009

Jumpa Blogger .....

Lily, me, Song and MaksuHakim


Alhamdulillah berkat rezeki menjual Crocs ni ... serba sedikit i sudah mengenali dengan lebih dekat lagi beberapa orang blogger yang pernah membeli Crocs from me. Malah ada juga yang menjadi regular customer setiap kali latest promotion keluar. Siapakah itu???

Antara yang i sudah jumpa ialah Lily, Song, MaksuHakim, Orangrawa, Siti, Qistina dan ramai lagi yang bukan sebagai blogger tetapi sebagai silent reader my blog. Thank you very much to all of you for supporting me in this business. Kalau nak order Crocs lagi....jangan malu-malu message me kay!!!!

Selepas balik daripada melepak dan makang-makang di Melati, sambung lagi melepak di OldTown White Coffee di Ampang Point berjumpa dengan Lily, Nurman, Song dan MaksuHakim. Dorang baru balik celebrate birthday Puan Lily kita. Jumpa depa sebab nak ambil barang kirimanku di Bali melalui Lily. Pernah jumpa Lily and Nurman sebelum ini. And this was the first time i jumpa Song and MaksuHakim. Before this dok sms aje order Crocs...hehehe. Happening giler and seronok jumpa u ols. Sempat lagi melihat gambar-gambar Puan Lily kita semasa bercuti ke Bali. Banyak betul gambar dia.

Nanti free time kita jumpa lagi yea kawan-kawan!!!!.

6 comments:

Buzu Ediany said...

...mcm interested ja nk join...nnt kita wat gath buka pose lak eh...

[siti] said...

hihi.. nnt jangan lupa havana i ye. ramai la berminat dgn havana ni. mai la jenguk blog i plak. tp pemalaih nak hapdet sungguh. hehe.

-siti-

Leez said...

Buzu - Jom...jom!! Nanti kita set one day to meet up... :)


Siti - About havana...will let u know kay. Actually i permah singgah at ur blog...huhuhu..

Lily.Lulu said...

akak .. thanks sebab dah pepagi tu pun still sudi jumpa dan lepak dengan kita orang ni ...

nantikan gambar-gambar bali
gambar org tu nak x ??
ehem ~
:P

Leez said...

Lily - Gambar orang mana tu? Huhuhu.
Hep...jangan buat gossip yea. Sekadar teman biasa sahaja. Betul ni....sungguh!!!

MaksuHakim said...

Kak leez terima kasih jugak sebab nakjugak lepak dgn kami walau pun sekejap that time.Nanti ada masa free kita lepak smpi bengkak2 okey.
cheers.-maksuhakim-