Ads

August 4, 2009

Nasi Lemak Antarabangsa @ Melati...Again!!!!


Again!!!
Lepak dan makang-makang kat Nasi Lemak Antarabangsa Melati. Kami berempat termasuk Yat, Wanie and Alya.
Kali ni kami bawa makan orang Penang yang first time nak rasa nasi lemak kat sini. Si cantik manis Wanie begitu berselera menikmati nasi lemak.

Punyalah ramai orang malam minggu tu sehinggakan owner kedai ni pun turun padang sekali. Bila dah ramai tu, faham-gaham sajalah. Nak dapat makanan dah tentulah lambat. Takpalah...sambil tu kami borak-borak dan gelak-gelak. Tak habis2 kami nak buat lawak sambil membuli si Wanie tu. Jangan marah yea ci abang kat Ipoh tu. Gf hang dah kena buli. Ahaks!!!

Jam 12 malam baru sampai rumah. Bukak facebook jap and tiba-tiba teringat nak wish happy birthday kat Lily. Next entry citer pasal next perjumpaan on the same day...lewat pagi.



si cantik manis Wanie....and Yat
nasi lemak dan sambal sotong...
kueh teaw goreng...
mee rebus....
lai chi kang.....sedap




2 comments:

Lily.Lulu said...

nyam nyammm !!
saya dah lama x makan nasi lemak antarabangsa
org kata harga makin mahal ye kak ??

Leez said...

Lily - Biasalah tu...kalau dapat makan kat tempat aircond, tempat duduk selesa,bersih....kalau harga mahal normal lah tu.

For me, ok aje.