Ads

February 29, 2012

My Trip Articles @ Magazines



Salam semua
Minggu ini aku agak busy sikit. So nak update blog pun tak sempat nak tulis panjang-panjang. Mana yang dan ajer. Entry ni just nak refresh balik di antara koleksi articles berkenaan percutiaan aku di beberapa tempat di luar negara. Mesti ada di antara pembaca semua yang tidak berkesempatan nak membaca articles tersebut. So, di sini aku attach kan link ke entry yg berkenaan. Just clik pada tajuk-tajuk di bawah.



1. TURKI
  Menyelongkar Keindahan Turki


2. SWITZERLAND
Switzerland Tenang Dan Mengasyikkan


3. MELBOURNE, AUSTRALIA
Panorama Menakjubkan Musim Bunga di Melbourne


4. EDINBURGH, SCOTLAND
Edinburgh Kota Sejarah


 
Insya Allah jika ada kesempatan aku untuk menjelajak ke negara lain...aku akan cuba menulis lagi dalam majalah. Itupun tengok mood dan kesempatan masa. Kekadang tu masa ada...tapi mood takda nak menulis.
Ok...jumpa lagi di lain entry.


p/s - will be away for 2 weeks 



4 comments:

Rozita said...

Semoga pengembaraan ke Tanah Suci mendapat keberkatan Ilahi. Saya doakan selamat pergi dan selamat kembali.

Leez M. Saaid said...

rozita -

thank you very much atas doa itu...saya sangat hargainya. Jumpa lagi kita nanti.

SUE said...

semoga selamat p dan balik,,,,,
:)

Rayyan Haries said...

Salam Akak, rayyan berminat nak tulis artikle tu...boleh? ni email rayyan :

r.haries.er [at]gmail[dot]com

thank you! :D