Ads

February 27, 2012

My Edinburgh Trip @ Harmoni Magazine ( 1-15 Mac )



Jangan lupa beli majalah Harmoni keluaran 1-15 Mac di pasaran sekarang yea. Tengok cover page seperti di atas. Tetiba kan nak wat promo beli majalah. Naper tetiba minah ni excited suh beli majalah eh? Mestilah ada sebabnya uolsssss. 

Sila pergi ke muka surat kolum Diari Kembara. Tajuknya ialah EDINBURGH KOTA SEJARAH. Sebenarnya aku yang tulis artikel berkenaan. Last year aku gi Edinburgh tu....barulah sekarang aku ada kesempatan menulis tentang percutian itu. Lama bebenor kan. Sila rujuk link  ini utk mengikuti percutian itu dengan lebih detail lagi. Untuk pengetahuan semua....kolum ini berbayar. Oleh itu, aku tidak meletakkan nama aku atas sebab syarat-syarat company yg tidak membenarkan meletakkan nama staff. Kalau nak letak jugak...boleh tetapi dengan tanpa bayaran. Hmmmm....tak kisahlah tak letak nama sendiri pun....asalkan duitnya masyukkkkk!!!!

Kalau sesapa yang nak menulis tentang aktiviti pengembaraan luar negara anda di majalah ini bolehlah bagitau aku yea. Insya Allah ada bayaran. Kalau boleh negara-negara yg jarang orang pergi dan ada daya tarikan tersendiri. Korang hanya perlu menulis lebih kurang 2-3 pages dan sertakan gambar-gambar yg menarik. Message me kay!!!


 Tajuk nya : Edinburgh Kota Sejarah

 di muka pertama

 sambung di muka kedua....

 nama anda akan diletakkan dibawah word Diara Kembara tu. Aku guna nama orang lain hehehe.

 di antara gambar-gambar yg terdapat dalam kolum ini.

 gambar bandar Edin pun ada...

 tu dia...gambar siapakah itu??? Gambar aku ler.....cukuplah terselit skit hehehe...

gambar ni aku close up skit. Jangan tak tau...ada gak member aku yg message me bgtau perasan pasal artikel dan gambar aku ni. Padahal aku tak bgtau sesapa pun. Hehehehe.


Ok....ini ajer gambar dan ceritanya. Esok plak aku nak wat entry pasal gambar aku gak di majalah iSihat yg terbaru. Gila glamer ke minah ni?? Ahakssss.....



p/s - menghitung hari detik demi detik. 


6 comments:

wa said...

wah, glamer la :-) , saya nk hantar cerita pasal Jepun, agak2 diterima tak ?:-)

Rozita said...

Wah awek glamer laa..macam macam majalah ada gambar leez bercuti..ni kena mintak autograf nih !

Diana Diane Teo said...

Nanti saya pergi cari majalah nie dan beli. Saya pun berminat hantar travel artikel saya. Cuma perlu memperbaiki bahasa Melayu saya =P

Nie email saya: dianateodt@gmail.com.
Mana saya nak hantar email untuk ah kak?

Leez M. Saaid said...

wa -

boleh ajer. Nanti email me the write up and gambar yea.

Leez M. Saaid said...

Rozita -

otograp??? hahaha

i bukan retis lah you. Tapi perasan mcm retis kan.....hehehe.

Leez M. Saaid said...

Diana -

nanti u tulis article and jangan lupa gambar yg cantik2 to my email

syarliz@hotmail.com