Ads

February 9, 2012

My Pic @ Mangga Magazine





Kepada yang rajin blogwalking ke blog aku ni sure dah tengok gambar di atas kan? Gambar ni kat mana? Sapa tau angkat tangan. Errrkkkkk sesuai ke main-main angkat tangan kat sini :p?

Memang betul gambar di atas ialah semasa aku gi Krabi bersama-sama teman office. Memang betul juga kami terjumpa artis Fizo Omar. Kebetulan masa ni dia tengah hangat diperkatakan di dada akhbar fasal kes muflis dia tu. Kesian kan. 

Ok....nak dijadikan cerita...masa aku gi ofis selepas balik daripada percutian ini...aku bercerita kat teman office yg juga seorang editor majalah bahawa aku terjumpa Fizo Omar kat Krabi. Terussss.....teman tu mintak gambar...sebab nak masukkan dalam majalah. Majalah apa? Tentulah majalah hiburan wahai kawan-kawan. Dan tak semena-mena aku glamer sat gambar masuk majalah sekali lagi. Errrkkkk tak habis-habis minah ni feeling retis. Tak caya? Sila lihat di bawah

>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>

Tadaaaaaaaaaaaaaaa.....


 FIZO OMAR BAWA DIRI?.....TAPI KE MANA YEA? OOOO...SILA BACA KERATAN DI BAWAH.

sekian terima kasih.......


Ok...tetiba mcm dah ngantuk ni. Esok aku nak berangkat ke tempat tinggi untuk meraikan besday my nephew. Jumpa lagi uolsssss. 


p/s - jari kuku tersepit drawer opis....mcm nak tercabut nyawa rasanya. Sakitttt yg amatttt!!!!





15 comments:

chazully said...

Kelassss Leez, sampai masuk majalah lagi

Miss. Tina said...

Amboi2 hehehe...Leez Pilah tu kite g bulan April ok tak ? At least banyak masa nak kumpul orang siapa yang berminat nak follow kan...what say you dear ?

Yanti Othman said...

wah glamer leez sekarang..masuk majalah dan kawan artis lagi tuuu he he he..

fini zaini said...

kelasssssss ko leez...glemer jah..hohohohoo

Azizan Zolkipli said...

nak minta sain autograf Fizo, ehhh silap, nak autograf Leez ( :

kasihredha said...

glamerss dapat masuk majalah dgn artis encem :)

Rozita said...

Hahaha... I pun nak minta cik leez punya autograf la.

rosli said...

tuan rumah lagi glamour

Leez M. Saaid said...

kak chah -

takdalah kelazz mana pun kak....sy ni menempel ajer...xda sapa kenal pun hehehe

Leez M. Saaid said...

Tina -

Insya Allah...so far April i ok jer tak pi mana2. Nanti jumpa kita discuss kay dear.

Leez M. Saaid said...

Yanti -

tak lah glamer pun....menempel ajer tu. Dah tua2 baru nak rasa tempias glamer hehehe

Leez M. Saaid said...

fini -

mak tak glamer pun. kalau glamer sgt...nanti susah artis nak cari makan nyahhh!!!!

Leez M. Saaid said...

Azizan -

nak otograf?? heheheh glamer sgt ke i ni??? (tetiba!!)

Leez M. Saaid said...

Rozita -


mai mai....tak mahal. Satu otograf...i charge seringgit jerkkk hehehe

Leez M. Saaid said...

rosli -

tuan rumah tak glamer....tapi sajer nak menempel glamer....padahal tak pun hehehe.