Ads

June 25, 2009

My Article and Photos @ HARMONI Magazine


Anda sudah baca majalah Harmoni keluaran terbaru 1st July?
Sila ke muka surat 84. Ada artikel dan my foto ketika melancong ke Turki hujung tahun lepas.

Sebenarnya i tak perasan this artikel dah keluar sehingga lah my dear friend Siti Hasniza called me just now bagitahu bahawa gambar percutian kami ke Turki sudah pun berada di pasaran. Hehehe seronoknya.

Percutian kami selama 10 hari ke bumi Turki yang amat menyeronokkan. Masih ku ingat lagi percutian itu. So, sesiapa yang belum sempat membaca diari perjalanan ku ke bumi Turki di blog ini, boleh ke rujuk ke sini ..... Turki Trip.

Selepas ini, Insya Allah tunggu ya my trip ke Europe nanti akan ku masukkan ke majalah juga. Tungguuu !!!!!




Menyelongkar Keindahan Turki
my photo with my friend, Sha
my tour group.... ikut POTO Travel






p/s : Teringat plak kat tourist guide Turki yang hensem tu... Atilla Mahir

4 comments:

NeenaAnuar said...

hi sis... I really adore your traveling trip.. how u manage to do so? sampai siap masuk majalah lagi.. best nyerrr.. bagus lar..

if you don't mind to share with me.. thanks! :)

Leez said...

Hi NeenaAnuar,

Thanks.
Hehehe... I don't mind to share with you. Email me, please!!!

Lily.Lulu said...

wahhh !!
glemerrrrrrr akak
:D

nak ke europe ??
wuhuooo !!!
that's my dream
1 day
tengah slow slow kumpul duit
:D

Anonymous said...

hello...........super
beauty full pictures
pls contact asjadkhanpk@gmail.com

ok see you..............