Ads

January 4, 2012

Birthday Celebration @ Souled Out Ampang


Line Streamyx di rumah buat hal....so aku tak dapat update blog semalam. Entah lah tak tau....kenapa line tetiba jadi mcm tu. Letih lahhh. Udahlah...line Celcom aku pun buat hal. Then, lepas tukar sim card ok dah Alhamdulillah. BB tak boleh...Wifi tak boleh.....bosannya hidup aku huhuhu. Skrg ni tak sihat plak.....selesema, batuk, sakit tekak dan demam. Udah ler lusa aku dah nak terbang...aduhhh.

Aku nak citer pasal majlis makan malam family aka birthday celebration for my sis in law yang diadakan di Souled Out Ampang. Sebelum ni 3-4 kali dah pernah mkn kat cawangan Desa Hartamas....oklah. Birthday ni untuk my sis in law Azam and Nor....sama pulak dorang punya birthday.




posing tu adalah wajib kay :p

posing dengan ibuku tercinta....


dengan besday girl...Azam (baju biru) and Nor (duduk kiri)


my nephew yg ensem Rayyan......dengan daddy dia. Muka sama tak?


my bro Idham and family.....


my bro Izam and family


my bro izuan and family


my mum dengan 2 orang cucunya....


kami sekeluarga...alhamdulillah syukur dengan rezeki Allah


tak sempat nak snap.....hampir nak licin...Nanchos


minuma kami...wow mmg sedap!!!..harga pn boleh tahan huhu



curry laksa pilihan maid my bro.....yg ni sampai dulu.


kuehteaw goreng ....pilihan ibu kepada Azam.


kuehteaw latna daging....sedap sangat especially daging tu. Sorry aku x tengok harga pun.


Lamb Shank ......my choice woww!!!! sedap gak. Sorry ehhh coz semua harga di sini aku tak catitkan....sebabnya tak sempat.


tadaaaaaaa....me and Lamba Shank. Aummmmm!!!!!!!


entahlah lupa namanya.....pilihan my nephew Danish.


Sirloin Steek.......cedap!!



Beef Steak.....


lupa plak namanya.....pilihan my mum....harganya RM80 huhuhu


Seafood Olio


Bolognese Spaghettie


Rib Steak...pilihan my bro Izam


Carbonara Spaghettie


Alhamdulillah kenyang. Overall makanan adalah sedap okay. Price plak...reasonable.


sama tak muka kami? My nephew yg sangat pandai tendang bola...mcm pro gitiewwww.


Happy Birthday to Azam and Nor....


jom kita nyanyi sama-sama dan tiup lilin........


kami bergambar ramai-ramai......thanks kepada staff Souled Out yg tolong snapkan pic..






heheheh...nak jugak tu pakai rambut pelesu ni.....huhuhu


hadiah gambar kami sekeluarga drp Souled Out...thanks. Total harga food kami utk 15 orang ialah RM760.00. Siapa belanja? Sila tanya yang tukang makan semua tu.



Kepada sesapa yang nak merasa makanan di sini ......tempatnya senang ajer


Souled Out

Ground Floor, Menara HSC

Jalan Ampang

Kuala Lumpur


Buka : 10 pagi hingga 12 malam



Maaf yea....kali ni entry banyak gambar berbanding write -up. Sebabnya....aku malas nak menaip. Next entry nanti yea....pasal percutian di Janda Baik. Esok tak sempat kot....mungkin after aku balik daripada percutian Jumaat ini.


p/s - Bila tak sihat...mood pun kureeengggg.


8 comments:

Lily Riani said...

nice to see family get together. amiin...

btw, beef noodle tuh pun my favourite ahhahah nyom nyom...

Rozita said...

Memang best berkumpul satu family sambil makan makan.

fatt said...

get well soon!

aku mmg suka mknan yg berunsurkan steak...leleh dah ni..sedap sumenye

Bulat said...

get well soon c's

NEKCIK said...

suka tengok gambar gambar Leez..iyalah kamera mahal..mesti cantik kan....

Zan said...

..wahhh meriahnya...happy selalu...

Anonymous said...

kire nye mknn kt cni halal la ye?

Anonymous said...

kire halal la ye mknn kt cni??