Ads

April 25, 2009

Yat's 30th Birthday @ Saba' Restaurant


Special entry for my cousin, Yati.
Happy Birthday to you. Welcome to 30's club. Hang dah tua lah.

We had fun celebrate her birthday at Saba' Restaurant. I came here again. Saja nak promote this restaurant to my family. Besides that, nak celebrate Yat' birthday came into 30's club. Dah masuk angka 30's tu, ingat-ingatlah hari tua. Hehehe.

Memang tak familiar jalan kat Cyberjaya ni. Main redah aje...sampai jugak. Last time datang tumpang kereta my friend. Kami order pelbagai menu iaitu Chicken Hanith, Lamb Hanith and Grilled Chicken. So, kami tapau Chicken Kebab and Lamb Kebab.....sudah salah order tu. Ingatkan bila namanya kebab.....automatic ingatkan kebab yang panggang tu. Rupanya yang datang kebab lain daaa. Actually yang kami nak order tu ialah Chicken Shewarma. Hehehe....

the restaurant
the menu
Happy 30th Birthday to Yat
with my mum
with nor...
my bro Izuan and Nor
Daniel...my nephew tgh kusyuk tgk VCD
Grilled Chicken
Lamb Hanith...highly recommended

5 comments:

Lily.Lulu said...

happy birthday to kak yat
semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki
:)

lepas ni kalau ke cyberjaya sana boleh la try kedai makan ni

nampak menarik je kak !
:D

Leez said...

Lily, kena cuba restaurant ni. Memang menarik !!
I pernah nampak Anies kawan kepada Axim makan-makan kat sini dengan mamat Arab. BF dia barangkali... :)

abe said...

hahaha..kak long da 30 ka..

mangchikla said...

Salam. Terjumpa blog nih apabila 'google' lamb hanith. Boleh petunjuk saba restoran nih katner dan berapa harga nya? "mandi biryani" ade ke? Gambar di atas blog tuh resort ke dan di mana, cantik. Sekian dan salam

Leez said...

Salam magchikla, restoran saba tu kat cyberjaya. You cari HSBC depan sikit and restoran tu belah kanan. Di bangunan kolej cyberjaya. Bangunan tu agak ke dalam sikit. Di hadapan jalan besar ada mall. Itu aja petunjuk yang i boleh tolong sebab tak familiar sgt jalan di cyberjaya. Harga Lamb Hanith dalam RM18. Mandi briyani rasanya mcm takda.

Oh ya gambar blog tu adalah chalet di Mutiara Taman Negara Pahang.