Ads

December 12, 2008

Dinner at Thahara Seafood




Alhamdulilah rezeki lebih...apa salahnya kita belanja family sekali-sekala kan. Baru-baru ni with my mum, my bro, idham and wife Lya took dinner kat Thahara Seafood. Memang umppphh tempat ni. Restoran ni menyajikan makanan Thai. The tomyam is superb yummy-yummy.
Restauran ini terletak di Kampung Pandan...berdekatan dengan Restoran Kari Kepala Ikan yang terkenal kat Kg Pandan. Sesiapa yang makan di restoran ini amatlah tidak menyesal sama sekali. Kami order tomyam, ikan siakap kukus asam, daging merah, udang goreng dan sayur tauhu jepun. Tapikan...tomyam Mak Yam kat Bangkok...tetap dalam ingatan ku. Kat mana-mana pun tak boleh lawan....slurrrppppp.




my bro, idham and wifey
with my mum

fresh orange.....cedapp
lai chi kang.....memang sedap
tomyam..... (A)
Siakap Kukus Asam (A+)...highly recommended
udang goreng.... (B)
daging merah... (A-)
Sayur tauhu jepun .... (A+)
amboi...penuh meja...
tak pandang kiri-kanan pun....



2 comments:

pinkypantherose said...

wah!makan besor nampak! tak ajak kite ye..

Leez said...

kecik aje pinggan tu...idok ler makan besor pun...ish..ish kak rose niiii.....windu lah ngan akak!!!