Ads

November 29, 2011

Sembang-sembang !!

Semalam my streamyx line buat hal lagi. Dah buat report dial 100 tapi still tak jumpa apa silapnya. Ni yang buat aku hilang kesabaran. So, malam tadi tak sempat nak update blog. Apa lagi....terus tidur ler jawabnya.

Nak harap Unifi.....hmmm entah bila lah dorang nak pasang kat area umah aku ni. Dah berbulan aku register but til today still takda apa citer lagi. Hidupku tak lengkap tanpa internet line. Sib baik ada BB kesayanganku buat hilangkan boring.

Ok nak citer pasal travel lagi. Sekarang ni dah tahap boring gilosss wei. Padahal byk proposal nak kena siapkan before new year ni. Aku nak kuar dari kepompong ini...dah tak sabar nak kuar dari sini. Next 2 weeks aku nak gi jalan-jalan cuci mata, cari makan dan cari angin baru. Tak pi jauh mana pun....sebelah ajer. Tapi the journey will take about 13 hours.......fuhhhhh berpinau kepala. I wanna try something different with a new environment. Nak relaxkan minda dan cuci mata satt...muahahaha. Tunggu yeaa!!!!

Nak buat pesanan pada cik abg UMNO yg sedang berconference di PWTC tu. Saya dah tak reti nak terangkan pada abg camana lagi. Move on pls. You're waiting for something you know will never happen. Kalau ada jodoh...ada lah tapi jangan paksa saya. Ok!!


p/s - selalu berlaku....kita takkan dapat apa yg kita nak tapi...kenapa kita selalu dapat apa yg kita tak nak...camna tu??

5 comments:

Rozita said...

Nak cuti ke mana leez ? Cam jauh jer 13 hours journey tu. Haa.. I teka u nak ke Phuket atau seangkatan dengannya naik kereta atau bas. Betul tak ??

Muna said...

biasala tu kak..org slalu ckp kite xkan dpt ape yg kite nk sb mungkin apa yg kita nak tu bukan yg terbaik utk kite...

p/s: wahh kak tak sbr nk tunggu cite percutian dari akak...dh rindu sgt ni nk baca pengalaman akak g bercuti...btw, lately ni kan asik ujan je, tibe2 lak rase cam best je kalo dpt mkn choc chip cookies akak yang maveles tuh...sedapnye.....hehe

kasihredha said...

leez
Allah tau yg terbaik unk kita :))

Lily Riani said...

europe kan??? ehheheh.... mana mana mana, cite ler... eh! over excited lak tuk olang lain kiok kiok kiok... best! byk cite leh baca year end nih

Miss. Tina said...

Adoi Leez samalah kita, dah penat nih keje time nak pamperkan diri plak yer...Tina pon x sabar nak getaway from KL nih....jauh dari kesibukan kota dekat dengan kedamaian kampung...weeee.:-)