Ads

September 12, 2011

Lebaran with Family 2011


Busy sangat musim raya ni. Nak update pun takda masa. So, kali ni aku nak tunjukkan gambar-gambar raya aku sekeluarga. Raya kali ni meriah dengan keletah anak buah aku yang 4 orang tu. Pagi raya tu semua ada beraya di rumahku. Seronok mama ku bila semua anak-anak, menantu2 dan cucu2 ada bersamanya di pagi raya.


Tahun ni masing-masing dengan tema kaler baju yang meriah. Adikku yg first dengan colour pink, pastu adik ke dua dengan colour purple dan adik yang ketiga dengan colour merah. Aku dan ibuku dengan colour pink juga. Meriah uolssss....gambar raya pun nampak cun ajer.




gambar kami sekeluarga

tokma dengan cucu2nya yg semuanya hero2 belaka..huhu



pagi tu kami bersalaman dan bermaafan dengan atukku terlebih dahulu...dia memang stay kat umah aku



mama ku dengan ayahnya...atuk aku dah uzur...matanya dah tak nampak tapi badannya sihat tanpa sebarang penyakit pun...umur dah dekat 90 an.



bersama mama ku....pink gitiewwww.



adikku yg kedua izuan and family....dgn tema colour pink....ramai pulak aku tengok yg pakai pink tahun ni.



ni polak adikku yg ketiga izam and family...tema dia plak colour purple. Pun ramai aku tgk yg pakai purple tahun ni...meriahhh.



yang ni adikku yg keempat idham and family...dia pilih merah garang.



yang pompuan sakan bergaya nak tunjuk baju ler tu....sakannn.



ok...next entry aku sambung lagi.....beraya dengan tetamu yg hadir pada raya pertama....umah aku kena serang uolssss....letih gilossss tapi alhamdulillah rezeki namanya tu.





3 comments:

kasihredha said...

meriah leez
seronok akak tengok :)

Yan said...

oo rupa nya Leez ada atok lagi ye..panjang umur dia.

Alin Marlini said...

ALin pun tema pink kak leez..selamat hari raya kak leez :)