Ads

September 21, 2011

Busy Macam Nak Pengsan !!

Nak buat pengumuman sekejap
Dah lama tak update blog coz busy sangat2 macam nak pengsan. Apa yg busy sgt tu?

1. Busy buat cake...almost every nite but cake (tempahan)
2, Busy vacation ( baru balik dari nun utara)
3. Busy handle event (mcm nak tercabut nyawa aku berperang dgn kerja event ni)
4. Busy open house (kena jenguk muka kejap)

sekian...buat sementara waktu.
kesibukan aku sampai tak cukup tidur...tak cukup rehat.
tengoklah at this hour aku cuba jugak nak update blog sikit. Sgat byk cerita yang pending tak sempat nak update. Huissshhhhhhh.

p/s - tetiba rasa glamer hari ni coz muka masuk dalam paper utusan pasal event yg aku handle tu. Berdiri sebelah jejaka encem plak tu...ahaksss (gatalnyerrrrr). hahahaha

10 comments:

fatt said...

wah leez, kencang skrg..alhamdulillah..rezeki tu. penat takpe janji masyuk

nak tanya ni, iklan leez buh dlm ni (bkn nuff) dia byr byk ke? ingt mcm nak berpaling tadah dgn nuff la..any opinion?

Anum said...

busynya dia

Chik Na said...

samalah kita.. bz tahap gaban

kasihredha said...

tak sabar tunggu n3 pasal pcutiaan itu

Yan said...

alahhhh.. tak dapat gk kat paper lah..nak kena carik ni.

Leez M. Saaid said...

fatt -

alhamdulillah rezeki.

ads tu dari mangga ads....pun ada problem gak. Aku tak pernah claim lagi.
Nuffnang tu celaka betul...terus kick ads aku sejak aku register dgn mangga ads. hampehh!!!!

Leez M. Saaid said...

anum -

mmg busy betul....tak larat dah

Leez M. Saaid said...

Chik Na -

bukan saja tahap gaban...malah mcm nak pengsan pun ada...

Leez M. Saaid said...

kak hanim -

entah bila nak wat citer trip...citer raya pun x habis lagi

Leez M. Saaid said...

kak yan -

sy dah buat entry pasal paper tu...glamer i you!!!!