Ads

June 20, 2011

Smurfs Day @ IPC Shopping Centre


Happy Smurfs Day. First of all nak minta maap kat Littlewing Destinations coz i cilok this pics kat FB without your permission...hehehe. Lupa nak tanya masa i call you that day. Takpa dear...i bagi kredit blog you kat sini. Sure ramai masuk blog u nanti..hehehe.


Actually this event organized by Sony Pictures. I selaku one of ManggaAd team dengan kerjasama Sony Pictures telah bermurah hati invite bloggers under ManggaAd untuk participate in this event yang diadakan di Ikano Power Centre. So, kiranya aku gi sana atas urusan kerja. Semua dikehendaki memakai baju biru to give your support for this event. Aku datang untuk serahkan invitation card disamping berkenalan dengan bloggers. Masa tu they dont know that i'm a blogger too..hehehe.


Nak citer pasal Happy Smurfs Day ni. InsyaAllah tayangannya di cinema pada awal bulan Sept ini. This was something like...nak wat promotion tentang tayangan tersebut sempena Move Carnival 2011. Tunggguuuuuuuu!!!!.Maskot Smurfs pun ada ketika ini. Selain daripada itu di sini juga ada pameran tentang movie yang sedang di tayangkan di cinema dan juga movie akan datang.


Thanks guys...u made my day more cheerful. Sempoi dan kelakar jugak geng2 blogger yang aku jumpa hari tu. Baru kenal beberapa minit tapi mcm dah kenal bertahun-tahun. Asik tergelak ajer aku dibuatnya. Till we meet again guys... :)



event dah start...

Movie Carnival kat Ikano


Maskot Smurfs yang sangat cuteee...


my new friends....Tina (tuan punya pic..hehe) and Laila.....nice knowing you guys!!!


ni lagi 2 orang geng blogger gak...Iera and Bro Framestone


tgh tunjuk smurfs cupcake yg comel itiewww


kami dijamu dgn smurfs cupcakes yg kiut miut ini.....amik ajer mana nak


hello smurfs....you're so cute


hehehe geram....syg nak makan cupcake ni




sekian dulu laporan untuk hari ini. So, anda semua jangan lupa menonton Smurfs di pawagam awal bulan Sept nanti. Byeeeee.....








2 comments:

Ms. Littlewing said...

aiman tak kisah...sharing is caring. Leez punya pasal apa pon boleh....hehehehe. Rasa proud pon ade sebab pic yg tina snap diguna pakai.....thanks dlm masa yg sama promote my works....hehehe.

Leez M. Saaid said...

thank you tina..muahh muahh.
i malas nak transfer pic frm my hp. Kerja senang punya pasal i cilok pic frm your FB hehehe.
i like the pics coz blue colours sgt terang.