Ads

June 29, 2011

is AWAY..... Where to??





Hi guys my beloved blog readers~~. I'll be away for 4 days. Ke manakah? Ke mana lagi....aku mahu jumpa kawan-kawanku yang sudah lama ku tinggalkan di dasar laut. Aku sangat merindui aktiviti menyelam dalam laut sambil bergurau senda dengan teman-teman ku itiewwww. Ngeh3.Last aku jumpa teman-teman ku itu ialah setahun yang lepas....seminggu sebelum bermula bulan puasa. Dan kali ini aku datang lagi tetapi bukan di tempat yang sama...tempat lain pulak. Tetapi aktivitinya tetap sama...yeehaaaa. :p


Aku akan ke sana bersama dengan 7 orang lagi rakan-rakan yang sporting, yang memahami minat masing-masing dan yang penting semuanya singleeeeee uolsssss!!!!! Cayalah!!!! Walaupun ada yang aku tak kenal diantara mereka....hope semuanya berjalan dengan lancar, ada persefahaman dan yang penting kita enjoysssss!!!! Rombongan cik kiah gitu!!!!!


Apakah aktiviti aku nanti?????????


naik boat menuju ke pulau......pulau apa?? tungguuuuuuu!!!!



berehat-rehat di tepi pantai sambil menikmati keindahan alam dan laut ciptaan Allah.....sambil menyisir rambut yang ditipu angin. Weiii....apa plak. Aku kan pakai tudung....over plaks kan minah ni....berangan jerkk...ahakss!!!!!

ni diaaaaa..... apa lagi menyelam dan bersnorkeling. Fuhhhh...tak sabarnya aku. Doakan perjalanan kami pergi dan balik dalam keadaan selamat tanpa sebarang masalah. Nantikan entry dari aku tentang percutian yang aku tunggu-tunggu kan ini....Bye uolssss!!!!!



p/s - Thanks to pakcik google....aku cilok jer gambar-gambar diatas. Maaf jika aku tak mintak izin pada empunya gambar. If sempat.....aku cuba upload pics menarik live dari sana. Cewahhhh!!!!!








9 comments:

kasihredha said...

Selamat menikmati keindahan Pulau Perhentian Leez... :)

fatt said...

salam,
nak gi diving kat semenanjung ke seberang laut? lama dah aku teringin nak buat lesen diving. boleh share tak brp kos utk dptkan lesen dan jenisnya (Padi, Naui, etc).

enjoy ur holiday and safe return, insya Allah :)

kemang~ said...

wahhh best nye snorkeling,,bru je pegi kat manukan aritu, ,byk minum air laut masin je HAHA..btw salam geng travel.. dah msukkan blog sis dlm bloglist..care to exchange?

hope u have fun there :)

Leez M. Saaid said...

kak hanim -

dah balik pun kak...hehehe mmg xcited yg tak terhingga

Leez M. Saaid said...

kak hanim -

dah balik pun kak...hehehe mmg xcited yg tak terhingga

Leez M. Saaid said...

fatt -

aku gi perhentian ajer. Plan next year nak amik PADI licence. Dah tanya kat sana..RM1,400 for 5 day 4 nites...jom nak joint?

Leez M. Saaid said...

kemang -

thanks sudi ke blog ini. Ok i dah masuk your blog dlm bloglist. Best jumpa geng travel.

Akula said...

miss this island dekat sgt kg saya.

http://anakbonda.blogspot.com/

Akula said...

miss this island mmg dkeat sgt dgn kg saya

http://anakbonda.blogspot.com/