Ads

March 16, 2011

My Pic @ Old Trafford Stadium, Manchester



Balik from Edinburgh...singgah Manchester jap.
Disebabkan adik2 aku tu memang fanatic fans Manchester United....aku pastikan singgah ke tempat ini. Sajer nak bagi dorang jeles ahakssss. Memang jeles pun kannnn :p

Superb giler tempat ni.....so impressed.
Plan nak beli jersey yg dikirimkan my bro kt sini....mahal wei.
Beli online lagi murah.
Aku beli sikit2 merchandise kat sini...sebagai kenangan ajer.

Ok update sikit2...
Pic aku kat edinburgh actually byk sangat....nanti balik mesia baru aku update detail kay..
Miss my family, my friends and my bucukkk..muahhh


















tolong jgn jeles okay...aku duk atas bangku tempat salinan pakaian Rooney....










i was here babe!!!!

HRC Manchester






5 comments:

NM02 said...

salam kak leez,

salam kenal dari saya. singgah sini tinggal jejak terus follow akak sekali. sonok tgk blog akak, percutian yang menghangatkan. kalu sudi, singgah le blog saya sama. tapi biasa2 aje la.. hehehe

akak kawan lily eh. kenal axim, abg bear dan dr shah eh?

Anggerik Berduri said...

jelessssssssssssssssssssssss

Yan said...

weiii..jalan sungguh awak weiii... geram teman nengoknya..

fatt said...

brp kene byr nak tour stadium mu ni leez?

♥ Lovely Rosel pue♥(^_^) said...

wah...best nyerrrrr bla la aku dpt p kat sna ek...???