Ads

March 23, 2011

My Pic @ London


Gambar di atas ialah di Camden Town, London...memang tourist area. Cuba tgk....manusia ramai macam ulat taik..semua tu tourist. Aku pening kepala masuk area ni bila tgk manusia yg ramai. Now is spring season..so mmg ramai tourist datang ke London.

Aku pi London satu hari ajer dan tempat yg aku tuju ialah Oxford Street. 2 tahun lepas frust tak dapat jejak tempat ni. Kali ni tercapai. Tempat lain aku x gi...cukuplah tu eh.
Masa aku gi ni ialah hari Ahad....sebab tu manusia sangat ramai. Kedai pun bukak lambat....ada yg bukak jam 11 pagi dan ada yg bukak 12 tengahari. Tapi oklah...dapat beli barang sikit2. Ada kedai yg masih buat jualan spring sales...

Aku letak pic sikit jer....oklah itu tatapan pembaca semua. Enjoysss.
Esok aku dah nak balik Malaysia. Hari ni nak pulun sakan packing barang. Barang aku sangat banyak...pening kepala dah camana nak bawak. Sure kena excess baggage punya. Takpa....tawakal ajer. Doakan aku selamat pulang ke tanahair. Rindu dah Malaysia.



ni kat China town..Leicester Square

kat underground...tube




masuk Primark Oxford Street aku dah pening....mcm Mydin KL pulak...manusia punya ramai..aduyaiii!!!



Oxford Street...akhirnya sampai gak..ahakss!



sejuk kt luar....pekena hot choc jap..



kalau rajin nanti.....aku masukkan pic kat area contry side ....perrghhhh cantik tempat tu..




12 comments:

kasihredha said...

bestnya leez..
fm sure beli kan :)

Yan said...

bestnya...sakan betul Leez ni.. jeles nya..

aku ekynn said...

syoklah! rindu nak soping lagi kat Primark!
lastly Oxford street takleh dilepaskan.. ada sale lagi ke skrg ni?

زاريرح زبيدي said...

tu la..jelesla tgk kak leez..jalan sakan..huhuhu..selamat bershopping!!

Leez M. Saaid said...

kak hanim-

berkoyan2 sy beli FM kak...heheheh

Leez M. Saaid said...

kak yan-

yelah kak...kat oversea mestilah kena sakan...pastu balik mesia back to normal life...boring!!!

Leez M. Saaid said...

ekyn-

i pening kepala masuk primark oxford street...ramai manusia. Prefer masuk kt branch lain..hehehe.
Masih ada sales kat sini....spring sales

Leez M. Saaid said...

zarirah-

hehehe tq.
yelah inilah ajer my world....nak gembirakan hati ni.hehehe..

sepul said...

cepat pulang kak...rindiewwww

Syiera said...

bestnya kak leez...

tiba2 rindu plak kat London...ahaaakkss..:)

p/s : suka baca blog kak leez..sgt marbeles!!!

che'Burn@che'Qis said...

'ulat taik'??? haha..biase la tuh tourist..musim org bcuti skang ni..

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

ramainyer org pegi london this month..kenapa ekk?