Ads

March 8, 2011

1st Birthday Bash - Eemran Damien Zarieff


Happy 1st Birthday to beloved nephew Eemran Damien Zarieff.
Alhamdulillah majlis ini telah berjaya dan sangat meriah. Kenapa meriah?
Sebab boleh dikatakan semua yang hadir sangat sporting berbaju kuning dan putih warna tema kami. Sangat ceria dan semua jadi orang kuninggggggg...dah jadi orang Digi plak yea. Lagipun ini kan besday yang pertama...so sangat grand gitiewwww.

Aku sangat sibuk lately ni....so harap semua enjoy melihat gambar-gambar di bawah. Nak berceloteh panjang tak sempat. Enjoysssss!!!!!





thanks everyone yg bertungkus lumus mendekor majlis ini







menu kami...nasi ayam resipi mamaku
ada meehoon dan hotdog for kids

coslaw dan mashed potato (pic lupa nak snap)

air sejuk oren dan air teh o panas

kueh karipap

kueh lapis...

muffin homemade dan choc cake (pic takda..hehe)

my brothers and sis-in laws....anak2 depa entah pi mana

ni hah diaaaa....rupa-rupanya dah jadi mickey mouse kuning....so cuteee!!!!

my bro izam and family.....

birthday cake.....kepala mickey dah terpetukkk...hehehehe.


birthday boy moody hari tu coz baru bangun tidur....kena paksa bangun hehehe

tengok tu sapa yg over meniupppp...hahahaha

kepapommmmmmm.......ada benda meletuppp hehehehehe



mendukung besday boy yg muka moody giler

my friendss....thanksss u olssss

lepas ni nak tunggu besday dora plakkk...heheheh



blogger popular ajim....pun hadir....thanks sudi hadir

kawan-kawan ku tersayang.....thankss muahhhhhhh



acara musical chair for kidsss....sangat meriahh


ni plak acara musical chair for adults....memang kelakar dan lawakkkks


3 generations....my mum, my bro izam and my nephew rayyan....


malam tu acara bukak hadiah....sakan betul besday boy ni...

tengok tu banyak betul hadiah dia dapat....thank you very much kepada yg memberi hadiah2 ini.....

orang lain plak yg beriya2 kannnnnnn


wahhhh...berkepuk2 zarieff dapat duit......pinjam boleh?

hadiah paling hebat ialah dapat kereta daripada daddy and mummy dia


habis dahhhh..........

3 comments:

Yan said...

Assalam Leez,

tak jemput pun..hee.. tp akak sure tak leh datang. Sal tak ada baju warna kuning langsung.. Sal akak tak suka kuning..heee..Happy bufday to little boy.

@xiM said...

thanks jemput dan thanks kasi bungkus bihun..:)
hepi bekated besday to zarief!!

MOLY said...

Happy 1st birthday Reef!!!
Thank jemput keluarga MOLY akak :)

Saya nak ayam tu lagi!
Sedap sangattttt .. ratah banyak2 :D