Ads

March 10, 2011

I'm in UK now....

Salam semua..
Maaf tak sempat nak update this blog before i left KL semalam. Now, I'm in UK sajer jalan-jalan dan membawa diri jap..ahakssss.

Semalam sampai di London at 3.30pm. Alhamdulillah semuanya selamat dan tiada apa-apa masalah di imigresen kaunter dan kastam pun tutup hehehe. Just imagine dengan membawa 2 beg besar dan satu beg kecil.....hati ni berdebar2 giler. Berkat doa siang malam semuanya ok dan selamat sampai. My barang sikit ajer....yang lain tu barang kiriman family my friend.

Masa sampai cuaca di London ialah 9C...sejuk wei. Then heading to Northampton at my friend's house....cuaca makin sejuk jadi 5C. Masa sampai kepala sakit, badan penat dan sangat mengantuk. Lepas makan, mandi semua dan borak2 kejap...terus zzzz....masa tu Msia time ialah 4 pagi.....patutlah gua mengantuk sangat...hahahahah

Jap lagi nak pi beli warm jacket and barang2 makanan. Then tomorrow morning at 2am heading to Edinburgh, Scotland by car. Dengar citer kat sana is snowing now.....aduhaiiii. Insya Allah will update this blog sikit2 dari sana.

Miss my family, my blogger friends and my darling bucuk...muahhhhh!!!!!

7 comments:

kasihredha said...

selamat bcuti leez...
rajin2 le update ye :)

Yanti Othman said...

hapyy holidays..
moga selamat pergi dan selamat balik..

nadic said...

salam. kak leez, saya ni one of your silent reader and mmg minat dgn blog akak ni. dulu saya penah tanya pasal bandung and jakarta kat akak. tak sangka pulak akak ada kat uk sekarang sbb sy ada kat edinburgh now. mmg cuaca edin skrg agak 'psiko'.. berubah2 and ada snow. kalau ada apa2, akak jgn segan2 tanya... have a pleasant journey. kalau rindu m'sia, ada kfc halal kat edin (meadowbank park)..

Leez M. Saaid said...

kak hanim - Insya Allah nanti syg update sikit2...ni baru balik frm edinburgh....busy skit

Leez M. Saaid said...

yanti - Insya Allah doakan yea..

Leez M. Saaid said...

nadic -

alaaa frust nya
baru baca msg u after i dah balik semula ke england.
masa on the way to edin...heavy snow and smp ajer xda snow pun kt edin.
Esoknya bgn pagi....snowing plak...susah giler nak berjalan....sejuk tak tahan.,.heheh.
u mean tu KFC yg kat mall bawah tanah dpn princess street tu ke?
susah nk makan kt sini....

@xiM said...

happy holiday ya kak leez..:)