Ads

September 19, 2010

Aidil Fitri 2010 - Part 2


Bila tengok gambar beginilah telatah anak buah aku yang 4 orang pada raya tahun ini. Mereka sangat bermakna dalam hidupku. Merekalah nyawaku dan penting dalam hidupku. Lebih-lebih lagi 2 orang kenit yang pertama kali merasai hari raya. Baby Zarieff 7 bulan dan Baby Rayyan 6 bulan. Love both of them so much.

Kesian kat Zarieff coz kena demam selesema dan batuk pada Hari Raya pertama tu. Sian tengok sampai tak tidur malam asik menangis ajer. Tapi siang boleh pulak dia main-main. Alhamdulillah sekarang sudah beransur pulih. Baby Rayyan pulak seminggu selepas raya...pun kena demam yang sama siap dengan batuk dan selesema. Musimlah sekarang ni. Kesian kat baby dua orang ni. Mereka masih terlalu kecil utk merasai sakit ni. Aku yang sakit hari tu pun rasa sangat tersiksa...apalagi budak kecil. Kesian sangat!! Along doakan cepat sembuh yea.

sangat comel berbaju melayu... :). First day raya.
Baby Zarieff and Baby Rayyan

Baby Zarieff on candid camera!!!

7 months tapi tubuhnya kecil jer....

dengan 'kereta' pertamanya...


Rayyan nak pinjam kereta Zarieff boleh tak???

wahhh...sukanyaaa dia!!!

excitednyaaaa dia.....nak tergelak pun ada



Lagi 2 orang anak buahku Daniel dan Danish pulak...sangat leka dengan gamenya. Kemana-mana asik main game. Sebenarnya adik2 ku mahukan anak-anaknya duduk diam. If not, asik nak bergumpal ajer 2 orang budak ni. Tak kiralah kat rumah Tokma ke...rumah orang ke. Suara 2 orang budak ini sudah membingitkan suasana rumah aku. Hehehehe.

Kadang-kadang berebutkan barang. Ada kalanya bergaduh dan menangis. Mak dan bapaknya dah pening kepala. Setiap seorang mesti ada dan nak benda yang sama. Kalau tak, nanti berebut-rebut. Aduhai anak buah ku!!!!



Daniel, Danish and Rayyan

ramai kata mukaku sama dengan Rayyan...betul ke??? agaknya kami ni sama sebab muka kami yg bulat kot!!!

Rayyan mempunyai alis mata yang lentik dan lebat...ikut muka adikku...

tiap kali nak ambil gambar...mesti nak kemam bibir...hehehe

luv u sayang!!!!!!!



4 comments:

Yan said...

Salam Leez,

kalau dah sedarah tu kan Leez cam ne tak sama.

ct_nurmarlissaa said...

Selamat Hari Raya......Leez

Leez said...

kak yan -

yelah kan...dah sedarah mestilah muka sama kan...

Leez said...

ct-nurmarlissa -

selamat hari raya to u too...
mai lah dtg umah!!