Ads

June 16, 2010

Percutian Yang Indah.... Mood Berangan !!!

Lately ni aku macam letih dan boring sangat. Letih gi kerja ulang-alik jauh setiap hari. Mood nak bercuti tetiba ajer datang. Macam nak pampered kan badan ni....otak ni...minda ni. Macam-macam benda yang terpikir dalam kepala aku ni. Berangan tak sudah-sudah. Bestkan kalau dapat pi bercuti di tepian pantai bersama orang tersayang. Hmmmm...
Kalau aku ada duit juta-juta kat bank. Petik jari...eh next week nak pi vacation lah...nak relax-relax. Terus beli flight ticket...pergi pulau yang paling cantikkkkk di dunia. Ohhh...bertuahnya aku.
Jom ikuti percutian yang sentiasa terpahat dalam anganku. Huhuhuhu....

senyap-senyap beli flight ticket ke oversea ....kira ala-ala honeymoon lah ni
Pulau mana yang aku impikan? Pulau Hawaii di Honolulu.... Subhanallah....cantiknya!!!!

aktiviti aku di sana...tentulah naik cruise mengelillingi pulau yang indah ini.

Then...melepak di tepian pantai bersama yang tersayang.....sambil minum air strawberry mcm dalam gambar tu. Hmmmm...beshnyaaa...

Ada lagi aktiviti.....kami nak pi diving bersama. Nak menikmati keindahan di dalam laut. Pastu nak merakamkan gambar kehidupan laut yang cantik-cantik.

Dah penat dengan aktiviti diving....masanya untuk memanjakan diri pulak. Pergi spa untuk mandi lulur, scrub badan, massage badan....ohhhhhh bestnyaaa.


Pastu nak menikmati keindahan laut dan pantai Pulau Hawaii yang indah berdua-duaan bersama yang tersayang. Romantik gitu!!!!



p/s - Adakah impian ini akan menjadi kenyataan?? Ada rezeki aku nanti....mana tau!!!!

10 comments:

ashikin said...

InsyaAllah,, doa le byk2 sikit.. heh

xplorer said...

segalanya bermula dengan angan-angan. masa aku kecik2 dulu selalu lepak kat tepi airport penang berangan naik kapal terbang pegi oversea . masa tu parent org susah , nak pi holiday dlm negeri pun tak mampu .sekarang ni tak sangka dah pusing dunia. again everything starts with a dreams.

Leez said...

ashikin -

Insya Allah. Kena doa lebih semoga Allah makbulkan angan -angan tu kan. :)

Leez said...

xplorer -

samalah mcm i...masa kecik selalu berangan kalaulah aku dapat berjalan2 ke oversea...alhamdulillah termakbul angan-angan. Skrg plak angan2 tu kena up sket....gi tempat tercantik di dunia..hehehe. Insya Allah.

@xiM said...

best angan angan ni..

nak berangan jugak lah..sekarang teringin sangat nak ke Rome..:)

ct_nurmarlissaa said...

ermmm....beshh nyerr kalau manyak duit....
barulah tertunai hasrat dihati....ini...

catz said...

aku pun tengah berangan.
berangan itu free.
hik,.

Leez said...

Axim -

seronok tau berangan ni...mana tau menjadi kenyataan...ameennn.


wahhh...rome... i likeee!!!!

Leez said...

ct_nurmarlissaan -

apakan daya...fuluss tak cukup lagi nak sampai ke Pulau Hawaii. So, kena pasang angan-angan dulu. Ada rezeki tak ke mana kan....

Leez said...

Catz -

aku setuju dgn ko lah...
free ajer berangan ni....tak payah kuar duit. Kalau masuk dalam mimpi pun dah kira ok kan.

Ohhhh Hawaiiii......