Ads

July 2, 2009

It's My Birthday

Crocs Promotion (latest order on 7th July 2009) !!!! Click Here


---------------------------------------------------------------------------------




This birthday cake from my brother, Izam and my sis in-law, Azam !!!!! Thank you, dear.

Alahai...dah tua lah nak potong kek ni. Sorry ya, kalau nak tau birthday yang ke berapa. Biarlah rahsia. With my family celebrate my birthday kat Pizza Hut Ampang Point. Oklah tu. Yang penting terima kasih banyak-banyak atas tanda ingatan semua. Itupun rasanya sudah memadai dan bersyukur.

Seperti tahun-tahun dahulu, i mesti akan dapat bunga and present from someone on my birthday. Tetapi tidak pada tahun ini, tidak apalah. Memang tak ada jodohkan nak buat macamana. Celebrate birthday dengan family tersayang pun sudah cukup menggembirakan hati ini. I love my family !!!

Satu lagi nak mengkhabarkan berita gembira iaitu i'm gonna have one more anak sedara. Congratulation to my brother, Idham and wife, Alya ... she's pregnant. Alhamdulillah. I tak ada anak sendiri but ada anak sedara pun sudah cukup menggembirakan hati ini.







with my mum...
my brother, Idham and wife, Alya
my brother Izam, wife Azam and nephew Danish...

anak sedara kesayangan...danish





p/s - Tiba-tiba rasa sedih pulak.....

2 comments:

Lily.Lulu said...

meriahh !!
sedap pulak tengok kek BR tu
nyam !!

once again, happy birthday akak !!
:)

Anonymous said...

happy bday dear..