Ads

July 21, 2009

I'm So Bored !!!



1. Bangun pagi-pagi malas nak gi kerja ...... actually dah bosan doing work in research line. Tak habis-habis..... meeting, fieldwork, report and presentation. I want to try something different lahhh. Ok tak if nak try handle event plak???.... Hmmm

2. Hari-hari pagi pergi kerja dan petang balik kerja. Bosan kan!!! Kenapalah tak selang seli ke...hari ini kerja...esok cuti...lusa plak kerja....dan hari seterusnya cuti lagi. Boleh?????

3. Dah 2 bulan tidak pergi vacation. Lamanya nak tunggu bulan November ni. Tolonggggg....dah bosan menunggu ni. Europe here i come........

4. Actually i miss someone. Bosannya hidup ni tanpa dia.

5. People keep on asking me the same question. Bila nak .....??? Bosan ahhh soalan tu. I don't have any answer for that question.

6. Malas nak layan manusia yang busybody nak jadi penasihat. Bosan nak layan.....

7. Nak tengok tv dah tak ada feeling. Bosan dah.... Lagi best mengadap komputer ni hah.

8. Layan lagu-lagu best kat radio. Tapi bila keluar lagu yang hampeh tak masuk telinga....memanglah bosannnnn.

9. Macam bosan asik pakai baju-baju yang sama gi kerja. Padahal baju penuh 2 almari masih tak cukup-cukup lagi. Tiap bulan shopping baju kerja pun masih tak cukup.

10. Ada orang tu tanya kenapa dah lama tak contact dia. Dia tanya...kita merajuk ke???Lahai...kita ni sebenarnya dah bosan nak layan dia ..... asik moody tak tentu pasal. Kita ni caring dengan dia....bila angin kus2 dia datang...penatlah...busylah...buat dek aje kat kita tak reply message. Tu yang bosan nak layan......

11. Dah penat nak driving hari-hari gi kerja. Kan best kalau ada driver amik kita pagi-pagi dan bila petang plak hantar balik ke rumah. Wahhhh...senangnya hidup.

12. Dah 3 bulan tak makan nasi. Asik nak layan lauk aje tiap-tiap hari bosan gak. Apa lagi nak makan??? Makanan semuanya karbohidrat tinggi....kolestrol tinggi. Lebih baik puasa kan!!!!





p/s - Layan lagu Amy Search...Aku Dah Bosan...Aku Dah Bosan....


6 comments:

...nadia fadzianty... said...

...best nyer g europe...(",)..

Buzu Ediany said...

...ala rilex arr k.leez jgn tension...

...if bosan tgk baju2 dlm wardrobe tu jom kita g shopping...hehehe

Leez said...

Hi Nadia...

Insya Allah...minta2lah best. Dah tak sabar ni. Hehehe.

Leez said...

Buzu - Hehehe...tak lah tension sgt pun...cuma bosan lah skit.

Shopping tu memang best..tapiii...lagi best kalau ada orang belanja..muahahaha

Lily.Lulu said...

sabar kak sabar ....
menghitung bulan aje ni kan
nanti enjoy puas2 time europe tour
:)

akak dah 3 bulan x makan nasi ? serious ?? omg !! bape kg dah turun ??

tonite jadi jumpa my mom ?

p/s: kalau keje entertainment line pun best .. kalau ada kita pun nak cuba !! :D

Leez said...

Lily - Aduhai....europe tour melambai2ku ....Hehehe

Yea..makan lauk aje. Ada lah turun juga. Kena kuat semangat elakkan nasi. Nanti nak gi Europe kena banyak jalan...tu pasal nak bagi badan ni fit skit. Hehehe

Kak Leez nak try gak joint event dept kat opis skrg...tapi sana byk politiclah. Tu yang kena pikir.