Ads

June 14, 2012

Hari Ibu Ratu Hatiku Bersama Anuar Zain @ Sunway Putra Hotel KL



Salam semua.
Pemenang untuk cuba teka telah pun di ketahui. Terima kasih banyak-banyak sebab anda semua sangat setia bersama blog ini dan sangat sporting untuk menjawab soalan cuba teka tu. 
Wowwwww...kebanyaknnya telah menjawab dengan betul. Maknanya anda semua ialah pengikut setia blog ini. Sebabnya...uols tahu ajer apa yg aku akan cari setiap kali ke overseas.
Jawapannya ialah koleksi HRC - tshirt dan short glass.
Nampaknya pemenang yg bertuah ialah - Farah (Mami Little Hero). Boleh tak u hubungi i di email ni syarliz@hotmail utk menyerahan gift yg dijanjikan. But, if am not mistaken you stay kat UK kan? Camana i nak post tu? Ada address di Malaysia tak?

Mesti anda semua tertanya-tanya kenapa aku tak beli HRC Collections kat Seoul ni. Nak tau jawapannya? Sebabnya ialah HRC Seoul baru beberapa bulan yg lepas ditutup...uwakkkkk :((
Melepas aku nak menambahkan koleksi HRC yg ada. Apa nak buat...aku terlambat sedikit datang ke Seoul ni. Katanya HRC Seoul ditutup kerana tak laku. Orang Korea ni very proud with their local produk...tak kisahlah cafe ke...cosmetic ke...fabric ke...fesyen ke....anything about Korea....they are so proud of it. Ok stop kisah Korea.

Kali ni aku nak share dengan uols ttg majlis Hari Ibu Ratu Hatiku anjuran majalah Harmoni yg diadakan di Sunway Putra Hotel di KL. Artis jemputan yg membuat persembahan ialah Anuar Zain perghhhhhhh!!! Aku telah ditugaskan menjadi ushere menyambut jemputan VIP ke pentas. First time experience...best jugak. Boleh tengok muka Anuar Zain face to face bertentangan mata masa penyerahan bunga. Tapi sedihnya aku tak berkesempatan nak bergambar dgn dia. Sebabnya.....tengah sibuk. Anuar plak tergesa-gesa nak balik cepat after habis performance. Peminat dia mcm histeria bila dia tengah menyanyi....duk panggil dia nak ambik gambar walaupun dia tengah nyanyi masa tu.

Kalau korang nak tengok gambar-gambar ketika majlis ini boleh dapatkan dalam majalah Harmoni terbaru di pasaran  - gambar pengantin Nurul dan suami.



 gambarku dan teman-teman ketika menjadi usherer. Make-up tebal masa ni...ishhh tak biasa ahkak tau. Kami semua didandan oleh make-up artist.

 ohhh abang Anuar ku...........

 jelinganmu menggetar jiwaku...ahakssss

 Anne Ngasri & anak-anak serta Rozita Che Wan pun ada...menggayakan fesyen baju.

Sasha Saidin bersama anaknya menggayakan fesyen baju raya oleh Hajaba. Comel sungguh anak dia.

 dapatkan majalah Harmoni terbaru di pasaran sekarang!!!!

siapakah itu???....ngeh..ngeh..ngeh..


Entry akan datang aku nak share percutian masa cuti sekolah yg lepas bersama family ku....kami pergi cuti2 mesia ajer. Tunggu yeaa!!!!


p/s - Only You - terngiang-ngiang di minda ku


6 comments:

~Mami Little Hero~ said...

assalamualaikum kak,

Astaga kite ke menang? hahaha tak sia-sia kan Malaysia-UK gap 7 jam. Makanya kite dapat jawab soalan akak dengan cepat. hehehe.. ok ok nanti kite email akak ye address Malaysia.

Terima kasih banyak2. Smg Allah murahkan rezeki akak lagi. :)

Farah

Anum said...

bestnya
ada anuar zain

sepul said...

kelas uols. sentap mak nak

Leez M. Saaid said...

Farah (MLH) -

you're welcome dear. Nanti rajin2 singgah blog kak leez lagi tau.

Nanti akak post ke alamat yg di beri tu.

Leez M. Saaid said...

Anum -

mmg best....terubat rindu kat anuar.

Leez M. Saaid said...

sepul -

apa hal mak nak sentap. Mak kan dah glamer selalu masuk tibi dan paper.