Ads

July 2, 2012

Souvenirs & FMs .....Thanks!!!



Salam semua.
Entry kali ni nak share dengan kawan-kawan semua barangan souvenirs dan FM yang aku dapat daripada family dan teman-teman. Thanks kepada yg bagi aku souvernirs semua tu. Fridge aku dah penuh dgn FM dan tak tau nak lekat kat mana lagi huhuhu. Tu pasal FM yg aku dapat ni masih tersimpan rapi dan tidak dilekatkan lagi. Cuba bagi cadangan skit nak lekat kat mana plak hehehe.

Alhamdulillah aku suka sangat dengan semua souvenirs ni. Sebagai kenangan daripada teman-teman. Jom kita tengok !!!!.


 Ukraine FM...pemberian from my bro Izam. Dia ke sana atas urusan perniagaan sebelum bermula musim bola EURO hari tu. Entah bila aku nak ke sana kannnn.


Ini juga Ukraine FM from my bro Izam. Thanks bro!!


 tadaaaa....Euro dah habis...barulah aku nak tunjuk Ukraine keychain ni. From my bro jugak


 ni plak FM + Can Opener from Ukraine. Pemberian my bro izam jugak.  Thankss!! Aku suka banget!!


 Masa my bro gi Ukraine dia transit di Dubai. Sempat belikan Abu Dhabi FM untuk kakaknya ni...huhuhu. I likeeeeeeeeee...sebab belum ada lagi FM from here.


Bookmark from Turkey pemberian teman tersayang Nani yang melancong ke sana dan umrah ziarah juga. Thanks mek!!!


 India FM pemberian teman travelling ku Siti yang melancong ke India. Thanks Siti...suka banget!!!


Ini juga pemberian Siti....coins purse from India. Hand made rasanya....cantik!!


 Nepal FM pemberian teman opis Abang Joha. First time dapat FM from here....suka banget jugak. Thanks Abang Joha.


 Philipines FM pemberian teman blogger Burn yang melancong ke Philipines baru-baru ni. Thanks Burn.


 Gold Coast FM pemberian teman blogger enciksepul yang meloncong bersama-sama familynye ke Gold Coast. Thanks sepul...best!!!!


 Luggage Tag pemberian Qis and Burn yang baru balik from Bangkok. Best..best ...suka benda ni. Leh letak kat luggage kannn. Thanks dear!!!


 Vietnam FM juga pemberian Qis and Burn. Thanks dear!!!


 Sabah FM pemberian my opismate Aqilah. Thanks dik!!!


 Tawau FM from Qis and Burn. Depa berdua melancong ke Mabul Island. Thanks!!!


ni plakkk...aku beli sendiri Kuala Lumpur FM di Menara KL. Harganya RM8....mahalkan. Yelah tempat pelancong mestilah mahal huhuhu. Asik kumpul overseas FM....kenalah beli FM negara sendiri plak kan. I love Malaysia my beloved country.


Ok...habis sudah. Next entry aku cerita benda lain plak kay. Byeeeeeeeee


p/s - lagi 2 minggu closing Cabaran Sihat...bertambah stress wooooohhhh.


20 comments:

Hartina Arssid said...

Untunglah dan bertuah badan hehehe...tina pon kalau travel selalu gak beli FM senang nak bawak dan sebagai bukti yg kita dah sampai ke destinasi yg dituju...Nanti leh lah kita exchange FM plak yer hehehe :-)

kasihredha said...

banyaknya leez
semua cantik2
kalau dah penuh lekat kat board pula...di IKEA ada jual.

@xiM said...

alaaaa FM Surabaya tak masuk dalam entry ni..sedehhhh..:(

Diana Diane Teo D'Traveller said...

Saya suka tue FM dari Abu Dhabi and luggage tag from Bangkok

Cho Zila said...

bestnyer banyak betoi...

jumpa blogni masa google cari kisah hatyai... terus seronok baca.. macam2der yerk kat blogni...

Anonymous said...

alamak kesian dekat pok ajim kita....he.he.jngan lupa siarkan fm dari surabaya...tau

Lily Riani said...

ukraine nye i jeles...... susah nak dpt

Rush Murad said...

waaahhh banyaknya FM!! tapi yang paling menarik ialah key chain EURO 2012 tu.... ada spare? hehehe

chazully said...

leez..memang cantik-cantik...koleksi kak chah pun dah tak muat Fridge.Ada member suggest letak kat board...

SUE said...

hi,,,

i nak suggest gak:)
i penah tgk kat ikea ada magnetic board sempoi setuju ngan ( kasihredha),,, letak kat wall d umah,,, jd satu decoration yg menarik,,, tgk tak website nih,,,
suker betoi i tgk nih

http://fridgemagnetonline.blogspot.com/

another suggestion that you may be interested :)

bagi kat i sama yg banyak2 tuh,,,

peace :)

hihi

Leez M. Saaid said...

tina -

alhamdulillah ada yg nak bagikann.
rugi kalau kita gi travel tapi xda apa2 kenangan dari sana. FM ajer yg bioleh jadi kenangan kann.

Leez M. Saaid said...

kak hanim-

tulahh..ramai yg kata kat ikea ada board tu.
bercinta tul nak ke sana sebab jauhhh hehehe.

Leez M. Saaid said...

axim -

mana FM surabaya?
lamabat sgt...sbb tu x dpat masuk dalam entry ni

tunggu entry lain plak yea

Leez M. Saaid said...

diana -

i baru first time dapat fm abu dhabi tu....very excited hehehe

Leez M. Saaid said...

cho zila -

thanks baga blog ni yea..
singgah lagi nanti tau...
saya cuba yg terbaik utk kepuasan para pembaca

Leez M. Saaid said...

anony -

sapa ni yea?

tulah...dia lambat bagi fm surabaya tu/...lain entry plak

Leez M. Saaid said...

Lily -

tulah mmg susah nak dapat.
kebetulan my bro gi sana....so my rezeki nak dapat fm tu huhuhu

Leez M. Saaid said...

rush murad -

thanks bro singgah blog ku ini
(rasanya first time u bagi comment kan??)

alamak...ada satu ajer key chain tu lah....tu pun my bro yg bagi..
next time kalau dia gi lagi...i try suh dia beli lebih skit hehehe

Leez M. Saaid said...

kak chah-

tulah kak...
dah melimpah2 fm saya ni....dah takda tempat nak letak huhuhu

Leez M. Saaid said...

sue -


thanks sue...good idea tu.
nanti i nak cari kat ikea tu..hehehe