Ads

May 1, 2012

.... is AWAY. Bye Malaysia ~~~~~






Salam kawan-kawanku.
Esok aku akan berangkat ke sebuah negara ini bersama dengan teman-teman seperjuangan. Kali ni agak ramai jugak...8 orang rombongan Cik Kiah. Plan untuk ke negara ini dah lama rancang iaitu setahun yang lalu. Beli ticket pun dah lama jugak....juga setahun yang lalu. Murah ajer ticketnya. Al-maklumkan mak kan berjalan ala-ala budget gitu. Mak tak mampu nak naik flight yang mahal uolsss. Ehhhh....tengok pic kat atas tu mcm naik British Airways plak kan. Kelassssss uolsss!!! Ke mana? London lagi ke? Amboihhhh minah ni. Percaya ke? 

>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>

Sebenarnya....mak nak jumpa kekasih pujaan hati mak yg dah lama ku tinggalkan. Windu plak rasanya. Siapa??? Yang kat mekah tu ke? Ohhh tidakkk...tidakkkkk. Yang ni kekasih lama uolsss. Jom tengok siapa dia..............

>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......................................



Boleh teka ke kat mana ni? Sapa yg tak tau .......hmmmm susah nak cakap. 
Cari sendiri di internet.

Anneonghaseyo!!!!
Byeeeeeeee uolssssssssssssss!!!!!!!!


p/s - dapat mcm-mcm barang dari orang Mekah tu.....kiriman melalui kawan yg baru pulang dari umrah. Thanks!!!!


15 comments:

kasihredha said...

selamat bercuti leez
dan jumpa kekasih hati jun sang itu ye.

Diana Diane Teo said...

South Korea!!! Kak naik apa kapal terbang? Harap2 blog saya dapat membantu kak seperti mana blog kak membantu saya. =D

Fabulous Me said...

selamat mencuci mate :)

azima said...

Selamat mengutip kenangan manis ye..

!eNa PnG said...

semoga selamat sampai kak... tke care..:)

Anonymous said...

hore.... Holiday..hore....holiday

Rozita said...

Hehehe...kita bercuti ke tempat yg sama lah leez. Mana tau terserempak kat Nami island yer...

Yanti Othman said...

selamat bercuti leez..
selamat pergi dan selamat pulang..

Nieda said...

Korea ke??

Badar The Great said...

leez ...epi holiday . bestnye dpt pi time ni jumpa cherry blossom. kwn2 akak fly on 1/5 tp akak tak joinla depa sbb dh pegi last yr berWinter Sonata gitu. hehe.

annyeong haseyo

syieda said...

deabak!

~YaNa~ said...

bestnye kak leez dpt pegi South Korea.. antara tempat yg sy nak sangat2 melancong.. semoge selamat pegi dan selamat balik ye kak leez.. :)

Azian Elias said...

waaaaaa!!! kau tinggal daku yeee..

fini zaini said...

oh tidakkkkk...pegi jumpa jung sang..tp jung sang dh kertu la..baik jmpa lee min ho..ehehhehe

Alin Marlini said...

bestnyer akak....