Ads

January 18, 2010

Kuiz Jom Meneka Kembali Lagi .......................

Hai semua...


Wahhh dah lama juga Kuiz Jom Meneka tidak ada di blog ini. Sejak aku balik dari Europe bulan Dec lepas, agak sibuk sikit. Sehinggalah aku diingatkan oleh seseorang bila nak buat kuiz lagi..huhuhuh. Barulah den teringat!!!

Soalan kali ni senang aje actually. Tetapi jika anda adalah follower tegar blog ini dan selalu memerhatikan baju apa yang aku pakai. Sure korang dapat tahu jawapannya. Huhuhuh. Pasal hadiah pulak...surpriseeeee!!!! Mesti ada hadiah punya. Cuma aku tak dapat nyatakan di sini apa kah bentuk hadiahnya. Anda jawab dulu soalannya...nanti barulah aku bgtau apakah hadiahnya. Wokay!!!!!



Soalan :



Aku ni adalah pengumpul baju t-shirt Hard Rock Cafe. Setakat ini aku sudah mengumpulkan 8 helai baju dari pelbagai negara. Baru 8 aje!!! Tak banyak lagi tu. Dan baju-baju tu aku dah selalu pakai ke mana-mana aje aku pergi. Ada juga yg aku belum pakai tetapi aku pernah cerita kat sini yang aku ada beli di tempat-tempat tersebut. Dan sesapa yg follow blog aku, sure nampak aku pakai baju dari negara mana. Sah-sah terpampang nama tempat tu di depan baju aku. Jadi, nyatakan kelapan-lapan tempat Hard Rock Cafe tersebut. Cepat jawab!!!!!! Ada hadiah menanti anda.








p/s - Pemenangnya yang memberi jawapan yg betul dan cepat akan disiarkan namanya esok malam ok!!!

9 comments:

catz said...

leez,
kita nak jawab.
ihiks.

Paris
London
jakarta
Singapore
Phuket
Bali
Penang
Bangkok
Kuala Lumpur

err..betul kah?

sepul said...

singapore
bangkok
penang
bali
london
paris
amsterdam
jakarta

iNNa said...

nak try jawablah kot ada rezki mana tau ekk...hehehe
Paris, Amsterdam, London, Bangkok, Bali, Jakarta, Singapore, Penang.

Manja said...

Kak Leez,

Saya cuba aje yek...klu betul alhamdulilah

1)London
2)Paris
3)Amsterda
4)Bangkok
5)Jakarta
6)Singapore
7)Bali
8)Penang

Ida Manja

!eNa PnG said...

kak...iena nak try...:D

1-jakarta
2-bangkok
3-singapore
4-paris
5-london
6-amsterdam
7-bali
8-penang

Anonymous said...

ha ha Syarliz , aku tau, aku tau..HRC Bali, HRC Paris, HRC London, HRC Amsterdam, HRC Singapore, HRC Jakarta, HRC Bangkok, HRC Penang...tul tak ??

eyza's said...

ahaha.. kak leez... bali, jakarta, Singapore,London, Amsterdam, Brussel, Paris dan Pinang

A M E E R A H said...

aunty, saya nak jawab ! :D
1. amsterdam
2. london
3. paris
4. jakarta
5. bangkok
6. bali
7. singapore
8. turkey

MOLY said...

akak .. saya cuba jawab
tatau la betul ke salah
:D


london
bali
amsterdam
paris
jakarta
singapore
bangkok
penang


mekasih
:)