Ads

January 12, 2010

Karaoke Session With My Cousins @ Ampang Park




Seronok berkumpul ramai-ramai dengan cousins aku tersayang. Acara berkaraoke ni dah lama dah masa cuti Krismas tahun lepas. Alang-alang semua cousins turun KL. So, sessi kali ni, Yat meng organize sessi tunjuk suara yg tak berbakat yang diadakan di Ampang Park.

Actually aku memang suka menyanyi tetapi bakat takda...so belasah ajelah. Walaupun terkeluar suara suprano ku...selamba aje. Masa ni semua orang tunjuk bakat terpendam walaupun ada yg suara ke laut, terkucil dan bagai memanggil-manggil hujan. Belasahhhh!!!

Sesekali berjumpa memang happening dan sakan. To you guys my beloved cousins....next time kita karaoke lagi babe!!! Organizer, tolong arrange lagi pleasee!!!!







tengah jiwang nyanyi lagu "Dealova"....huhuhu



si kecil daniel pun nak nyanyi...


yehaaaa..pasni yat kena belanja plakkk......


aksi sengal..huhuh


posing sakan....

sessi minum teh






6 comments:

risya said...

sis..g hadyai..takdak review ka?

Leez said...

risya -

sabor yea..kena ikut turn satu-persatu. Sejak balik UK ni...byk story pending. Citer pasal Europe pun mkn berminggu2 nak habiskan. Hehehe...

sepul said...

akak buat la kuiz lagik....... dah lama tak buat kuissss

MOLY said...

akak .. bila kita sume nak berkalaok ni ???

:D

rindu kat akak !!
take careeeeeeeee

Leez said...

Sepul -

Ha'ah lah....terlupa plak pasal kuiz.
Ok...nanti kak leez buat lagi....
Tungguuuuuuuuuuuu!!!!!

Leez said...

Moly/Lily -

Tulah...dari tahun lepas kita plan nak karaoke kan...
Tunggu semua ada baru best.
Yang pasti kita mesti pergi sebelum Lily bersalin kay!!!
Ada masa utk practice suara tu..huhuh

Will try to find date yg sesuai nanti...