Ads

October 26, 2009

Wedding @ Cheras


Banyak betul jemputan kenduri kahwin sekarang ni. Minggu ni aje ada 2 jemputan. Tapi i nak citer pasal kenduri kahwin yang satu ni aje. Majlis perkahwinan adik perempuan kepada my adik ipar, Alya. Majlis di buat di Cheras. Minggu depan pulak majlis belah lelakidi KL juga.

Tema perkahwinan ini ialah warna silver. Pelamin nan indah dan meja santapan yang kelassss. Depa amik package perkahwinan ini daripada make up artis Elly...yang buatkan baju Jawa masa Mawi kahwin dulu tu. For me, cantik bajunya tapi i lupa nak close up baju pengantin perempuan pulak.

So, tengoklah gambar-gambar yang i sempat snap.



meja santapan
Shima, me and my mum
flower girl...baju beli kat Jakarta hari tu...cantikk

my nephew terpegun tengok kompang dan pengantin datang
with my 2 nephews.....danish and daniel
aflin daniel.....
airel danish....
bergambar dgn my mum and ipar duai

Pengantin perempuan...comel
Ray and Mala
cantik pelamin ni....moden
my family.......



6 comments:

singAsong said...

Cantik Kak Leez bertudung macam tu...hehehehe....

MeLoDic ConTroL said...

warna tema yg cantik...

@xiM said...

kak leez..muka macam datuk siti la..ada kena mengena ngan siti ek??hehe..saja nak tanya lagik..

Leez said...

Song - Tak boleh pakai tudung mcm ni selalu...dah mcm mak datin plak nanti..hehehe...

Leez said...

Melodic Control - Yes, tema ni cantik tapi dalam gambar tak begitu ceria kan.

Leez said...

Axim - Hahaha...tak da kena mengena langsung dgn datuk siti. Saya hanya saudara seIslam dengan dia. Huhuhu...