Ads

October 28, 2009

Gambar Siapakah Ini ?? Ada Hadiah Untuk Anda ...







Cuba teka gambar siapakah ini?

Kepada sesiapa yang nak cuba meneka....sila hantar jawapan anda pada bahagian comment. I nak jawapan yang lengkap iaitu nama penuh budak yang dalam gambar itu.

Kepada 2 orang pertama yang memberi jawapan yang betul....i akan bagi special souvenir from London. I promise hokay!!!!
Nanti i akan bagitau di sini siapa yang dapat memberi jawapan yang betul.

Selamat meneka !!!!!!

15 comments:

MaksuHakim said...

nak cuba teka jugak boleh.mana lah tau dpt hadiahkan...


nama empunya gambar tersebut adalah

''Syarliz Mohamed Saaid''


*harap2 betul la..boleh dapat souvonier dr london..tak pun wallet kan..ops~

inzarin said...

Hi kak leez. I'm ur silent reader (yg now dah tak brape nak bisu ehehe) & do love ur blog. Juz mau mencuba nasib. Erm.. rasa2nye gambar tu adalah gambar cik empunye blog ni sendri. So my answer is - Syarliz Bt M. Saaid.

Btw, have a safe trip ;)

singAsong said...

Syarliz binti Saaid .....yes !

Anonymous said...

gambar budak yg comel tu adalah Syarliz M Saaid (betul tak??), nak jugak soviner dari london tu hehehe

amir said...

Biarla saya jadi org pertama yang meneka siapa budak comel tu....nama dia Syarliz M Saaid (betul ke????) Ni sbb nak soviner dari london tu ! hehehe

sepul said...

jawapannya ialah Syarliz Md. Said yang comel gebu cantik lawa manis dan sopan santun serta pandai memasak.

salomi said...

Syarliz bt. M Saaid

Epelijau said...

Nama penuh pemilik gambar: Sharliz M. Saaid
Betul ke tekaan saya tu cik puan? :)

kieyah said...

Tekaan saya ini adalah gmbr Sharliz M.Saaid.Betul tak kak liz?

Leez said...

Thanks to all of you kerana telah memberi jawapan yang betul. Tetapi hadiahnya cuma dua yg pertama sahaja.

1. Maksu
2. Inzarin
3. Song
4. Anonymous
5. Amir
6. Sepul
7. Salomi
8. Epalijau
9. Kieyah
10. Miraini
11. Reena

Cuba lagi yea....pasti ada hadiahnya...

MaksuHakim said...

jgn marah u oollls.Tocey tocey tocey kak leez...

inzarin said...

yippie.. tq kak leez! ;)

sepul said...

maksu potong line gua laaaaa

Anonymous said...

semalam nak jawab..tp line intenet AmanahRaya da cut off..dier soh keje..so xleh nak jawab..cisss..


(che'burn)

gadhogadho said...

err saya meneka - dr mohd asri zainul abidin.