Ads

October 15, 2014

Wedding @ Shangri-La Hotel, KL


Salam semua.
Pada cuti hari kebangsaan yang lepas ramai juga tengok kawan-kawan yang gi makan angin ke oversea...maklumlah cuti panjang ketika tu. Tapi aku tak ke mana pun...sebab sibuk menghadiri jemputan kahwin saudara mara boleh dikatakan setiap hari pada minggu tu. Kenyang makan nasi minyak lah nampaknya. Sehinggakan tak larat dah nak makan...bau pun dah naik muak.

Salah satunya aku menghadiri jemputan kahwin my cousin's daughter #farahammar yang diadakan di Hotel Shangri-La KL. Laki bini ni melaram pakai baju kahwin hari tu hehehehe. Ramai pulak yang tegur kami...amboi mengalahkan pengantin nampak. Hehehe.....kami pun tak nak mengalah hokay. Bila lagi nak pakai baju tu kalau tak ketika jemputan kahwin di hotel. Kalau takat jemputan kahwin di rumah...idok ler kami pakai....panas wohhhh. Terasa seperti pengantin baru plak bila pakai baju putih tu. Yang pasti....kami berdua memang sentiasa pengantin baru sampai bila-bila....wekkkk. 


 alahai si pengantin baru sampai bila-bila ni.....

 duduk semeja with my beloved cousins......Aivy and Udin

 bila sesekali kami cousins semua berkumpul...riuh satu meja.

 appetizer....sliced lemon steak. 

 menu utama ialah nasi beriyani serta lauk pauk dan dessert seperti di atas ialah choc cream brulee 

pengantin masuk ke dalam ballroom.....farah dan ammar. 


 Ini pulak persandingan di rumah. cantik baju dan pelamin



Pakaian @ hotel - RizmanRuzaini
Pakaian @ rumah - Salikin Sidek
Make up - Saidatulnisa
Pelamin - Kayangan Gallery

Boleh dapatkan majalah Wanita keluaran terbaru November yang memuatkan gambar perkahwinan mereka berdua yang gilang gemilang. Sama cantik sama padan. Tahniah to both of you.

Next entry..... LeezHijab Fashion Online


p/s - alhamdulillah nak masuk 8 bulan perkahwinan ini....i'm happy.


4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

tahniah pengantin

zarulfarhana said...

Pengantin lelaki Tue tingginya...
Selamat pengantin baru Dan pengantin lama.. Hhehehe

Leez M. Saaid said...



Nurzakiah ...

akan ku sampaikan pada pengantin hehe.

Leez M. Saaid said...


Zarulfarhana....

yes memang tinggi lampai.
Hehehe...pengantin lama dah basi lah.