Ads

October 10, 2014

Honeymoon Again @ Genting Highland & Birthday @ Hard Rock Cafe KL


Salam semua.
Lepas honeymoon di London hari tu kami dah tak pergi makan angin ke oversea lagi. Kami hanya honeymoon di dalam negara ajer. Kebetulan pulak bulan 4 tu juga ialah besday encik suami. So, jom kita celebrate kat tempat sejuk. Yang paling dekat dengan KL ialah Genting Highland. Kami pergi ke sana pada hari bekerja....harga bilik lebih murah dan tidak sesak dengan manusia. En suami pulak memang bekerja shift bukan ikut waktu pejabat...makanya si isteri kena berkorban ambil cuti hari bekerja. Kami stay di First World Hotel....oklah takat stay one nite ajer.


baru habis main snow...nampak tak atas bumbung tu ada cebisan snow. Giler punya sejuk dalam tu -5C. 

takda ramai manusia...tempat ini kami yang punya..huhuhu

besday boy berubah bentuk....sudah gomok dan sihat. Tengoklah sapa yang jaga....

dalam bilik kami di First World Hotel. Satu malam kami dapat RM85 sahaja....booking melalui webiste Resort World. 

Esoknya kami check-out dah terus balik ke KL. Sajer nak buat surprise kat husband nak celebrate di Hard Rock Cafe Kuala Lumpur. Aku memang suka makan di sini...sebabnya foodnya yang sangat marvelous. Pilihlah wahai suami nak makan apa sajer...isteri belanja kali ni. First time aku celebrate besday dia as wife and husband. So...kenalah special sikit kan.

Masa kami sampai di sini jam 2.30 petang. Memang tak ramai ...hanya beberapa orang sahaja. Sukanya aku....layanan first class pulak tu dari pihak HRC KL...thank you very much. Jom tengok apa yg kami order.


we rock uolss!!!!

husband order steak fajitas

aku order grilled chicken yang sangat sedap.....makan sampai pengsan

 ada surprise cake untuk birthday boy....happy birthday my cintahati.

Ok itu ajer untuk entry kali ni. Next entry aku citer pasal honeymoon kami di tempat lain pulak...juga di dalam negara. Kali ni hotel kami adalah hadiah perkahwinan dari seorang teman baik dn suaminya. Tunggu next entry kay.

p/s - bermula cabaran di tempat baru....doakan aku


4 comments:

Chekgu Azrine said...

Bestnya...happy birthday utm hubs u..

zarulfarhana said...

Hepy besday...

Leez M. Saaid said...


Chekgu Azrine....

Nanti saya sampaikan...walaupun dah lama besday nya hehe

Leez M. Saaid said...


Zarulfarhana....

thanks zarulfarhana...