Ads

August 9, 2012

Birthday Gifts - Thanks!!!!


Salam semua.
Entry kali ni nak share dengan semua besday gift yang aku terima daripada kawan-kawan tersayang. Terharu dan diucapkan terima kasih banyak-banyak tidak terhingga. May Allah bless kamu semua dan semoga dimurahkan rezeki. Tahun depan boleh lah bagi lagi...ehhhh (tetiba!!)

Bila dah lama tak update blog tetiba aku rasa stuck tak tau nak tulis apa di dalam blog ini. Idea kontang habis. Padahal dalam hati ni meronta-ronta nak menulis macam-macam benda. Agaknya bila tengah berpuasa ni.....badan letih...otak pun letih. 

ok jom kita tengok....


 beg yg cantik ini pemberian teman yg baru dikenali Puteri Sharifah yg juga peserta Cabaran Sihat Musim 2. Thank Puteri....cantik sgt beg ni. Suka tengok colour tu.

kain ela baju kurung yg cantik dan menepati taste aku. Pemberian my lovely cousin Kak Dalila. Tidak lupa juga CD - The Jane Austen Collection. Thanks kak...may Allah bless you.

 3 set towel brand Akemi ini pemberian my lovely adik - Shima.....thanks dear!!!! Muahh muahh ....bertambah koleksi towel ahkak hehehe.

 cantik betul design kain batik tiga serangkai ni. Pemberian my lovely adik - Mya. Plan nak buat kain dan match dengan baju polos. Thanks mya!!!

 brooch yg berkilau-kilauan ini pemberian teman tersayang Nani. Thanks dear friend....cantik brooch ni.

ni pulak teddy bear comel dan brooch pemberian teman office kak Rosecun....thanks kak!!!


Ok itu ajer citer pasal besday...walaupun citer ni dah basi. Esok kalau aku ada masa...aku try citer pasal kisah puasa pulak. Ehhh....sekejap ajer dah nak raya kan. Next week dah start cuti awal sebab nak buat moist choc cake yg ditempah oleh teman-teman. 


p/s - tahun ke lapan beraya tanpa papa tersayang. Rindu dengan arwah :(



4 comments:

Hartina Arssid said...

Untunglah dapat birthday gift banyak hehehe...Tahun nih tak beraya sangat coz emak passed away bulan Mei tahun nih so preparation pon ala kadar kot....sedih jugak :-(

qasehraihan said...

wah meriah tu..untungla

http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/berderai-jugak-air-mata-akhirnya.html

qasehraihan said...

waaa..untunglerr..

http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/berderai-jugak-air-mata-akhirnya.html

Azizan Zolkipli said...

Alamak, tak ingatlah hari tu ada wish ke tak ekk ? OKlah, anggap Wakjan belum wish lagi.

Selamat ulangtahun kelahiran terlambat [terjemahan: happy belated birthday] ! Didoakan yang terbaik dalam kehidupan, dunia mahupun akhirat . ..